Muški konkretni satovi tvrtke LeeABS

Muški konkretni satovi tvrtke LeeABS
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Satovi su vjerojatno najčešći pribor za dom. To je zato što oni ispunjavaju dvostruku funkciju, i kao praktične predmete koji vam pomažu pratiti vrijeme i kao ukrase za kuću. Međutim, iako je više nego što možemo zamisliti, postoji još uvijek mala zbirka materijala koji se obično koriste za izradu. Satovi koje je stvorio LeeABS ne spadaju u tu kategoriju.

To su konkretni satovi. Izrađene su od betona i to je u osnovi ono što ih razlikuje od svih ostalih. Para Clocks imaju sjajne uzorke i koriste parametarski algoritam za modeliranje koji im omogućuje da tako izgledaju. Štoviše, Para Clock nisu samo neobični satovi za prikazivanje u našim domovima. Njihovo stvaranje uključuje vrlo poseban koncept. Riječ je o kombinaciji digitalnih metoda dizajna s tradicionalnim tehnikama izrade, sve dok se beton koristi kao materijal.

MoreINSPIRATION
  • 10 DIY čipke zidni satovi
  • Neobični zidni satovi dizajnirani za suvremene prostore
  • Keramičke satove George Nelsona

Ova vrsta dizajna omogućuje stvaranje mnogih varijacija radijskih uzoraka počevši od sličnog skupa pravila. Svaki uzorak je drugačiji i iznenađujuće. Para Clocks doista su nešto drugo. Činjenica da su izrađeni od betona čine ih posebnim i neobičnim. Također, dizajni s kojima imaju također pridonose tome. Jednostavne su ali iznenađujuće, a bilo koji od njih učinio bi jedinstvenu dekoraciju za kuću.