Keramičke, gresne i porculanske zidne pločice

Keramičke, gresne i porculanske zidne pločice
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Goccia je inovativna kolekcija zidnih pločica koja je rezultat suradnje između Kravitz Design Inc i Lea Ceramiche. Nudi suvremenu interpretaciju tradicionalnog dizajna. U kolekciji Goccia nalazi se završna obrada u keramici, gresu i porculanu. Ima razne oblike pločica koje se mogu koristiti za izradu trodimenzionalnih dekora i oblika.

Moduli pločica imaju oba konkavna i konveksna oblika i mogu se koristiti za stvaranje vizualno izazovnog trodimenzionalnog dizajna zida. Moduli su dostupni samo u crnoj ili bijeloj boji. Jednostavnost boje i neutralne nijanse neka oblik postaje središte pozornosti. Budući da je cilj bio stvaranje trodimenzionalnog dizajna gdje su tekstura i oblik najvažniji elementi, boja bi bila previše.

MoreINSPIRATION
  • Interijer završava u keramici, gresu i porculanu
  • Moderna zidna ploča za kuhinju i kupaonicu tvrtke Fap Ceramiche
  • Tanki porculan pločica od Refin

Zbirka Goccia može se naći u katalogu Lea Ceramiche. Predlaže novu i inovativnu upotrebu keramičkog materijala. Tako će se kupaonica i kuhinja pretvoriti i dobiti će novi izgled. To je zanimljiv pristup i otklonit će novo svjetlo na korištenju keramike i na koncept pločica. Izaberite između različitih uzoraka i oblika i obnovite svoj dom. Moći ćete potpuno promijeniti izgled svoje kupaonice, kuhinje, a ne samo. Zbirka Goccia je inovativna, ali i svestrana.