11 Cool Tablet Stands za moderni kuhati

11 Cool Tablet Stands za moderni kuhati
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Sada kada je tako lako pronaći sve što vam treba na internetu, knjige s tiskanim materijalima postale su beskorisne. Oni nisu tako praktični i jednostavni za korištenje kao pregledavanje na internetu tako da su stvari poput kuharica uglavnom kolekcionarni predmeti. Sada su ih zamijenili iPads i tablice. O umjesto kupnje kuharica sada možete kupiti štand za tabletno računalo. Evo nekoliko modela za odabir.

Oblikovan poput rustikalne ploče za rezanje, ovaj iPad štand kombinira staru i novu na vrlo jednostavan i šarmantan način. Dostupan je za 44 $.

Ako želite nešto malo više posebnog, možete se odlučiti za personalizirani stalak kao što je ovaj. Također je oblikovana kao rezna ploča, ali je manje rustikalna. Dostupno za 19 $.

Za one koji vole jednostavnije i suvremenije dizajne, našli smo ovo stajalište. Izrađena je od drveta, ručno je izrađena i ima minimalistički dizajn. Dostupan je za 36 $.

Ovo je također vrlo jednostavno. Riječ je o ručno izrađenom predmetu, recikliranom mesarskom blogu i vrlo je jednostavan za korištenje. Također, potrebno je malo prostora u kuhinji. Dostupno za 43 $.

Tu su i razrađenije dizajne. Ovaj štand, na primjer, izrađen je od drveta i podesiv. Podržava portretne i krajobrazne načine gledanja na 4 različita kuta. Na web stranici.

MoreINSPIRATION
  • Kuhinja "Prisma" s ugrađenim Samsung Galaxy Tabletom
  • 5 DIY torta stoji možete raditi s Drvoreza i kriške
  • Tabletna kava od Hugo de Ruiter

Ovo je XFLEX, vrlo svestran iPad stalak. Ima fleksibilnu ruku i ponderiranu bazu koja drži tabletu sigurnu i lako se može postaviti pod savršenim kutom. Pronađeno je na licu mjesta.

Sada pričamo o Steelieu. To je inovativni sustav koji vam omogućuje držanje tableta, ali i vašeg telefona i pozicioniranje kako vam se sviđa. Ima dizajn s loptom i utičnicom i lako se može prilagoditi.

Ovaj štand također je zanimljiv. To je u osnovi zbirka dviju tankih stalaka koji su smješteni s obje strane ipad i ima magnete ugrađene u drvo koje povezuju dva stalka u jednu. Dostupna za 27 $.

Ovo je svestran i vrlo jednostavan tablet stalak. Oblikovano je kao blok drveta s dva kanala u koji bi stavio tabletu. Također, ako ga okrenete naopako možete ga koristiti kao ploču za rezanje. Pronađeno je na licu mjesta.

Ovo je također tabletni stalak i rezna ploča sve u jednom. Pruža lijep zaslon za tabletno računalo i, ako ga prebacite, možete koristiti kao pladanj za sir ili posluživanje mjesta. Također je dovoljno široka da se koristi kao ploča za rezanje. Dostupna je za 45 $.

Ovo je Prep Step, tabletni stalak s vrlo jednostavnim dizajnom. Ima neprozirnu bijelu osnovu i značajku drva. Lako je koristiti, ali nije podesivo. Dostupno za 30 $.