123DV arhitektura napravila je Villa Dali

123DV arhitektura napravila je Villa Dali
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Arhitekti 123DV na kojima su zatražili klijenti Ville Dali za modernu pristupačnu osobnu kuću s bogatim izgledom i jeftinim troškovima te su izašli s takvim nedavno. To je krajnja atrakcija za ljubitelje umjetnosti i ljude koji vole skulpture. Posebno ljudi koji vole rad Salvadora Dalija to će biti poslastica za njihove oči. Kad su početne diskusije započele, momci u 123 DV arhitekturi prikazivali su neke slike koje su nalikovale španjolskoj arhitekturi. Također su imali neke koristi od dizajna Jugendstill. Sadašnji izazov koji ti momci imaju sada je spajanje tih dviju stvari i napraviti izvanredan dizajn iz nje.

Oni su koristili Paranoiac-kritičnu metodu od strane Salvador Dali, koji je stvarno koristi za stvaranje optičkih iluzija. Rezultat koji su dobili je cilindrična bijela štukatura zgrada koja ima nautilus spiralne strukture unutar nje. To se koristi za predstavljanje svijeta ronjenja.

Zatvorena lica zgrade koja je prema ulicama predstavlja arhitekturu španjolskog tipa zajedno s Jugendstilovim uzorkom koji je drveni paneli sastava do šest metara kao ulaz. Kuća također ima prostor dvostruke priče koja je u obliku cilindra.