Jedinstven dizajn dizajna kina u Pekingu Robert Majkut

Jedinstven dizajn dizajna kina u Pekingu Robert Majkut
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Već dugi niz godina Robert Majkut je stvorio jedinstven dizajn interijera kina. Međutim, neke od najimpresivnijih mogu se vidjeti u Pekingu. Umjetnik je zamoljen da dizajnira kino za Orange Sky Zlatnu Harvest Entertainment grupu - legendarnu azijsku kinematografiju. Bila je to sjajna prilika i rezultat je morao biti velik. Vidite sami koliko je impresivno došlo.

Dizajn interijera Orange Cinemas sastoji se od Zone Piano Bar, privatnih VIP soba, Cigar Cluba i Pink Sky. Interijer je jedinstvena kombinacija boja, tekstura i svjetla. Robert Majkut koristio je promjenjivu svjetlost proizvedenu velikim ekranima, zvukovima iz Piano Bar i intenzivnim kombinacijama boja. Očigledno je da postoji jak kineski utjecaj u tim dizajnom. Zapravo, ručno oslikani kineski simboli bili su uvjet i temelj za takve projekte.

MoreINSPIRATION
  • Dizajn interijera PKO Bank Polski
  • Dizajn interijera za ekskluzivne i jedinstvene domove
  • Robyn Karp Interijeri s inovativnim dizajnom interijera

Materijali koji se koriste u ovom projektu su sjajni kamen, mahagonija, svileni tapeti, vuneni tepisi, koža, pile i polirani čelik. Među dominantnim bojama nalazi se narančasta, crna i ružičasta. Kino zauzima 1000 četvornih metara i sastoji se od 3 auditorija od 30 sjedećih mjesta koja se mogu prilagoditi za 200 gostiju. Na početku se čini da ovo mjesto više nalikuje iluziji kina. Međutim, to se može lako promijeniti.