TRÅDIG voćni zdjelica iz IKEA

TRÅDIG voćni zdjelica iz IKEA
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Volimo plod u našoj obitelji i ohrabrivao sam svoju djecu da jedu voće umjesto slatkiša, a ja sam uspio do sada. Zato moram stalno imati voće u kući. Mi ih volimo svježi i praktični, stoga ih moramo prikazati u lijepoj zdjeli do našeg dosega. Naravno, na tržištu ima mnogo modernih ili tradicionalnih voćnih zdjelica, ali nakon nekoliko godina pokušaja različitih modela došao sam do zaključka da je savršena zdjela ona koja je otvorena.

Mislim, to vam omogućuje da vidite voće u cijelosti da biste primijetili ima li neki oštećeni dijelovi i također dopušta svim plodovima da "diše". Ako voće, osobito banane i drugi osjetljivi plod dodiruju zidove zdjele, brže će se pogoršati. Mislim da ovo TRÅDIG voćni zdjelica iz IKEA je savršena zdjela za voće. Osmišljava ga Ehlén Johansson i izgleda sjajno.

MoreINSPIRATION
  • Zbirka namještaja od voćnih zdjelica po Hiroomi Tahari
  • Izvorni letjelica voćnog lončastog tanjura
  • Zabavni načini korištenja voća s dizajnom interijera

Zdjela je izrađena od čelika, s premazom epoksi / poliesterskim prahom i čini ga čvrstim. Čak i ako su plodovi malo vlažni, one će se sušiti dok dolaze u kontakt sa zrakom sa svih strana. To je lijepo i živo obojano i to sve oči privlači, čak i ako je prazna. Možete ga koristiti za dekorativne svrhe samo ako nemate voće u njemu. Stavka je dostupna za 29,99 USD, ali ga ne možete naručiti na mreži. Isprobajte lokalnu IKEA trgovinu i siguran sam da ćete je naći tamo.