Vila s 3 spavaće sobe na plaži u Dominikoj Republici

Vila s 3 spavaće sobe na plaži u Dominikoj Republici
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Smješten u Dominikanskoj Republici, na mirnom i lijepom području, ova nekretnina na plaži trenutno se prodaje po cijeni od 1,4 milijuna dolara. Vila je sagrađena 2002. godine u tradicionalnom stilu karipskih jezika i ima lijep dizajn, iznutra i izvana. Objekt se može naći u Las Terrenas i pokriva gotovo 4000 četvornih metara zemlje.

Sama vila ima lijepu verandu i lijep krov. Ima louvered vrata i prozore i prozračan i prostran interijer. Vila pokriva 2 petine jutara. Ulaz se vodi u dnevni boravak. Prostrana soba ukrašena kaučom od ratana i salonima. Ovi, zajedno s ostatkom namještaja iz kuće, uključeni su u cijenu molbe.

MoreINSPIRATION
  • Šarmantna Villa Carlota na Karibima
  • Lijepa četverosobna vila u Španjolskoj
  • Mirno stanovanje u Nizozemskoj - Villa Frenay

Zatim, ako krenete ulijevo, dođete do dvije spavaće sobe s kupaonicama s vlastitom kupaonicom. Stube zatim vode do master suitea. Vila također uključuje kuhinju i prostranu blagovaonicu. Ovdje možete pronaći dvije barove, od kojih je jedna na verandi. Ovo područje je također potpuno namješteno i ima stol za blagovanje, rottiljski sofe slične onima iz dnevnog boravka, ležaljki i viseće ležaljke. Glavna spavaća soba s gornje sobe ima panoramski pogled na more, kao i terasu. Vlastita kupaonica ima jacuzzi kadu. Imovine također ima lijepe vanjske površine s uređenim vrtovima, garažom i natkrivenim roštiljem. Imanje je vrlo lijepo i mjesto je prikladno i sigurno.