GEM mramorni umivaonik Meneghello Paolelli Associati

GEM mramorni umivaonik Meneghello Paolelli Associati
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Umivaonici obično imaju niz standardnih i svestranih dizajna koje većina ljudi odlučuje. Međutim, za one koji žele nešto drugačije i jedinstveno, postoje i druge opcije i mogu biti zaista iznenađujuće. Ovo je GEM umivaonik i to je samo jedan primjer. Dizajniran je za Meneghello Paolelli Associati za Ypsilon.

GEM je samostojeći umivaonik od mramora. Izrađen je iz jednog bloka mramora kojeg je narasla žila. To je definitivno jedinstveni komad koji će zasigurno postati zvijezda i ak akcenta u vašem domu. Gledano s udaljenosti, umivaonik čini vrlo dubok. Zapravo, nije dublji od uobičajenog bazena. Mramor je bio samo malo urezan kako bi oblikovao cjelinu na gornjem dijelu. Ostatak je još uvijek veliki blok netaknute mramora.

MoreINSPIRATION
  • Elegantno gume Gio Mramor vrhunski od strane Studio 63
  • "Aqua Vita" umivaonik
  • Eos je minimalistički Delosov umivaonik

Ne samo da umivaonik ima neobičan dizajn, ali činjenica da je izrađena od jednog mramornog bloka čini ga još zanimljivijim. Štoviše, prirodne nijanse i vene su jedinstveni elementi koji se ne mogu ponovno stvoriti. GEM umivaonik je vrlo lijep komad, koji bi izgledao izvrstan je moderan ili suvremeni dom. Ima elegantan i vrlo šarmantan izgled i dizajn koji mu omogućuje da bude svestran i da se kombinira s raznolikosti različitih stilova, boja i tekstura.