Izvanredna ploča sjećanja

Izvanredna ploča sjećanja
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Ovaj proizvod me podsjeća na kuću bake. A istina je da je uvijek znala gdje su joj ključevi i naravno da nikada nije zaboravila stvari koje je morala kupiti iz trgovine. Marina Memo Board ne samo da pruža mogućnost da proživite svoje djetinjstvo već je vrlo koristan komad koji se lako može uklopiti u vašu kuhinju ili hodnik.

Stvara savršeni kutak za stavljanje svih važnih stvari koje morate brinuti, kao što su popisi za kupnju, bilješke ili podsjetnici. Ali i dalje ostaje mjesto gdje možete jednostavno napisati ljubavnu bilješku za svog partnera. Dakle, Memo ploča Marina je objekt koji može donijeti osmijeh na licu vas voljenih. Uključeni su svi dijelovi na slici, tako da ih dobivate skupa i s kredom ili gumicom. Jedini posao za vas je sada razmišljati o slatkim porukama za pisanje tamo, jer je to jedina opcija koju odbora nema. Inače, slatka je komad namještaja koji vas podsjeća na događaj da uzme kišobran kad kiše, jer je uvijek tu za vas.

MoreINSPIRATION
  • Ceramic Memo Board
  • DIY Elastic Memo Board
  • Povratak u školu: kreativni ploča na ploči za djecu

I, nemaš što učiniti. Samo ga morate kupiti i staviti ga na zid. Od tamo ćete imati komad namještaja koji vam govori ne samo tamo gdje su vaši ključevi, već i podsjeća vas da platite račune. I još uvijek donosi elegantan ton u prostoriju gdje ga stavljate, zbog svog starog i još uvijek fancy stila. Samo za 59,00 ₤.