Elegantni kožni naslonjač Chester 100 ''

Elegantni kožni naslonjač Chester 100 ''
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Sofa je prisutna u gotovo svakom dnevnom boravku. Takav je zajednički komad namještaja koji ne možemo ni zamisliti život bez nje. Prema dimenzijama naše dnevne sobe, obično odabire odgovarajuću sofu. Većina puta to je veliki kauč tako da svatko može imati mjesto za sjedenje.

Sofa Chester je vrlo elegantan model. To je dijelom zbog dizajna, ali i zbog korištene građe. Zapravo se zove Chesterov kožnati kauč. To je zato što mjeri 100 '' širine i ima elegantnu kožnu presvlaku. Chesterov kauč bio je izrađen od ekološkog drvenog okvira i eko-prijateljske visoke gustoće i visoke otpornosti. Presvlake su crna gornja zrna, polu-anilinska koža s voskom i uljem.

MoreINSPIRATION
  • Elegantna francuska kožna sofa
  • Elegantan bijelom Phantom sekcijskom kauču
  • Bezvremenski Calvin kožni kauč

Noge ove sofe posebno su zanimljive jer imaju elegantan dizajn i prekrasan završetak jave. To su zapravo ugrađene noge. Oni imaju gotovo antikni izgled zbog oblika, ali se dobro integriraju u dizajn sofe. Ukupne dimenzije sofe Chester su 100 "w 41" d 33 "h, a dimenzije sjedala su 75" w 26 "d 19" h. Chester kauč je vrlo elegantan komad namještaja i može kupiti za $ 3,995. Ona dolazi samo u crnoj koži, ali to je neutralna boja koja se lako miješa i podudara sa svime. Chester kauč zasigurno će postati središte pozornosti.