Slatka sjenila sjenila od strane DesignTree

Slatka sjenila sjenila od strane DesignTree
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Med, najslađi od svih slatkiša i zdravih i prirodnih sastojaka je veliki proizvod koji ne bi trebao nestati iz naših domova. Poznato je da med i druge prirodne komponente koje su također rezultat ovih vrijednih insekata zvanih pčela, imaju ljekovita svojstva. Također je proizvod koji se koristi u kozmetici i naturalističkoj medicini.

DesignTree je također inspiriran iz prirode, a košnica je bila stvar koja joj je pomogla stvoriti ove sjenčaste svjetiljke sa sjenilom. Ako želite dodati malo slatkoće u svoje interijere i prekrasan sjaj, onda su ove lijepe sjenila s krovićima sa sjenom savršene za vas. Bit ćete iznenađeni kada znate da su izrađeni od recikliranog poliestera i čeličnog paukovog prstena.

MoreINSPIRATION
  • 10 žutih žarulja za ovu sezonu
  • 5 jednostavnih načina da ukrasite svoje svjetiljke
  • Vintage Tess Cvjetne svjetiljke

Još jedna sjajna stvar o ovim sjenilima sa sjenilom povezana je s činjenicom da se možete lako uklopiti sa bilo kakvom unutrašnjosti jer su dostupni u tri boje kao mističnoj, glatkoj i narančastoj, a također dolaze u dva oblika, pola i pune sjene.

Njihov smiješni dizajn također će postati lijepa točka privlačnosti za svoju djecu koja će ih obožavati. Bit će fasciniran oblikom saća i prekrasnim sjajom koji će upasti u svu sobu.