Čudan Banyan Tree House Café u Japanu

Čudan Banyan Tree House Café u Japanu
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kad smo bili djeca, neki od nas sanjali su na našu kuću. Tamo bi sjedili s našim prijateljima koji se igraju i zabavljaju. Čini se da je slika postala stvarnost, iako nije kuća od drveta za mene i moje prijatelje to je drvna kuća koja je zapravo restoran.

Naha Harbour Diner iz Okinawe, Japan ima Banyan stablo sa svojim normalnim dimenzijama. Ova vrsta stabla dolazi od istoka Indije, visoka je 20 stopa, a između njegovih grana nalazi se panijatsko restoran. Ovaj restoran se nalazi u unutrašnjosti trgovačkog centra, Banyan Town, koji se nalazi u blizini ulaza u Park Onoyama. To je genijalan način gdje možete ručati ili večerati, mjesto koje vas iznenađuje svojim bizarnim položajem.

MoreINSPIRATION
  • Luksuzna skloništa Banyan Tree u Sejšelima
  • Spektakularni Banyan Tree Bangkok odmaralište u Tajlandu
  • The Mesmerizing Ocean i planinski prikazi od Banyan Tree Ungasan Bali Resort

Iako mislite da je teško doći do tamo, restoran ima spiralni stazu iza njega, a unutrašnjost debla ima dizalo.

Ova neobična betonska stabla nudi izvrsne uvjete za ručak ili večeru. Ima veliki pogled prema oceanu, a sa svoje terase možete se diviti iznenađujućim pogledima. Restoran se specijalizirao na svježoj organskoj hrani koju pružaju uzgajališta.

Naha Harbor Diner je mjesto gdje možete naći svježe povrće, ukusna piletina i svinjetina ili "izvorne soli". Barem jedna stvar je sigurna, bez obzira na vrstu jelovnika koju odaberete, hrana će uvijek biti na visokim razinama!