Pjenušava namještaj Lee Broom

Pjenušava namještaj Lee Broom
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kada ste pozvani da idete na zabavu, diskoteke ili klub, svakako vam je potrebna posebna odjeća koja će vam izgledati pjenušavo i postati oku. Poseban događaj je uvijek trebao posebnu pažnju, tako da morate voditi brigu o svakoj pojedinosti vaše slike.

Dakle, neki kristali ili pjenušav nakit, sjajna haljina ili bluza pokrivenih klinovima mogu biti neke ideje za izbor odjeće. Iako sve to ovisi o vašim ukusima i preferencijama. Za one koji cijene ovaj glamurozni stil ovdje su neki sjajni komadi namještaja koji dolaze iz Lee Broom.

MoreINSPIRATION
  • Pjenušava DIY Disco-Inspired stubište
  • Pjenušava Kuhinja Bulthaup
  • Pjenušava žuta kuhinja dizajn by Snaidero

Vaša dnevna soba definitivno će postati elegantnija i atraktivna ako koristite ovaj salonski fotelje u pratnji malog okruglog stolića. Njihova bijela boja i ukrašavanje metalnih klinova čine ih sjajnim i profinjenim. Njihov je dizajn inspiriran stilom 1930-ih kada su muškarci bili vrlo moderni.

Izvorno, ti klinovi su bili korišteni za pokrivanje pojedinih proizvodnih detalja i uglavnom su korišteni na odjeći i cipelama. Sada postaju briljantan način stvaranja objekta koji postaje ljepši i privlačniji. Urezane presvlake pokazale su se izvrsnim načinom poboljšanja dizajna bilo kojeg namještaja koji će vašu unutrašnjost izgledati više pjenušavim i privlačan za sve osobe koje dolaze i plaćaju vam posjet.