Sofisticirani apartman São Paulo s bogatim detaljima Dizajniran za par ljubitelje umjetnosti

Sofisticirani apartman São Paulo s bogatim detaljima Dizajniran za par ljubitelje umjetnosti
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Elegantnost ako je definitivno obilježje umirujućeg apartmana Ibirapuera - pozivajući dom gdje se drveni podovi i Carrara mramor savršeno uklapaju. Dizajniran od strane jedne od najistaknutijih svjetskih arhitekata i dizajnerskih interijera - Diego Revollo - ovaj pozivajući dom u São Paulo Ibirapuera susjedstvu nosi naziv svog položaja, a širi se preko 350 četvornih metara. U takvoj prostranoj zbirci soba, slavni dizajner Diego Revollo koristio je klasične elemente kako bi definirao suvremeni stil života. Zamisliv za bračne parove s odraslom djecom, apartman parada vlasnicima ljubavi prema umjetnosti sa svakom šansom. U potrazi za dizajnom koja bi se svidjela i vlasnicima i mlađim sinovima, Diegoov je rad uklopio osjetljive tradicionalne elemente u jasan suvremeni dizajn, balansiranje tehnoloških dopuna s osjećajima sofisticiranosti i pripadnosti. Rezultat: privlačan dom u zauzetom gradu.

Dizajner opisuje rad na poboljšanju stila i životnog stila koji je nastao zbog njegovog pažljivog rada: "Projekt je započeo na temelju velikih prozora i visine (oko 3 metra) prostora odabira materijala koji bi mogli procijeniti prirodnu svjetlost i njegovu amplitudu . "Korištenjem svjetlosti za obogaćivanje opremanju i umjetničkih djela, dizajner je pretvorio čisti bijeli apartman u ugodnu galeriju umjetnosti i poziva kući u kontrastnim crnim elementima, bež, sivim i sirokim tonovima u namještaju:" Stil opremanja je varijanta talijanskog modernog dizajna i klasičnog dizajna sastavljajući elegantnu i uravnoteženu mješavinu stilova. "Vrata koja se savršeno zatvaraju i zidovi obloženi zvučnom pjenom, a zatim prekriveni svilenom tkaninom, stvaraju sofisticiranost visoke tehnologije. Prema dizajneru, "izbor namještaja odražava osobnost vlasnika stana i njihovu zahvalnost za talijanski dizajn i tradicionalne i nježne dekorativne predmete".

U takvom slikovitom stanu svaki je detalj bio namijenjen dodavanju sveukupnog osjećaja doma - prilagođenog prostora za ljubav, mir i opuštanje.