Svjetiljke s kuglicama od ratana

Svjetiljke s kuglicama od ratana
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Svjetiljke su korisne i olakšavaju nam da vidimo mjesto koje nas okružuje. Čak i kad idete ili ostanete na otvorenom, još uvijek trebamo noćno noću, ali u ovom slučaju malo je teže koristiti svjetiljke, pa ljudi pokušavaju otkriti druge načine kombiniranja tih dviju. Tako idu za vješanje žica svjetlosti koja može napraviti lijepu atmosferu. Postoji mnogo žarnih žaruljica u boji, ali zašto se podmiriti s najobičnijim i dosadnijim kad možete imati nešto potpuno izvanredno i prirodno? Ovo su Svjetiljke s kuglicama od ratana koji će donijeti poseban dodir prirodnog i ekološkog okusa u vaš vrt ili vanjsku zabavu.

Znam da se ratana obično koristi za vanjsko namještaj, ali čini se da je savršeno za izradu bals koji će zadržati žarulju unutra. Kada su ove loptice od ratana postavljene na žicu i međusobno povezane, imat ćete najneobičniji, ali nevjerojatan rasvjetni komad na otvorenom. Žice imaju oko 10 kuglica od ratana koje su spojene zajedno u setu, a također imaju 112 "dugu žicu koja ih povezuje na napajanje.

MoreINSPIRATION
  • Vanjske svjetiljke sa suncokretima
  • Prekrasne DIY papirnatih kugličnih svjetiljki
  • Žičane žičane žičane svjetiljke za vani

Svjetlost koja proizlazi iz kosti lopti od ratana se filtrira i daje tajnovitom sjaju partiji dok je izgledao veličanstveno. Skup svjetala proda za 16,99 dolara - 29,99 dolara, ovisno o veličini, mislim hoćete li odabrati niz da ima deset ili trideset svjetala.

Popularni Postovi

Velike Ideje

Kategorije: