Puzzle prilagodljivi namještaj iz K-NAP-a

Puzzle prilagodljivi namještaj iz K-NAP-a
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Često se dogodi da kupi nešto, ali nakon toga promijeniti vaš um. U većini slučajeva prekasno je vratiti ili zamijeniti tu stavku, pogotovo ako je nešto važno kao i komad namještaja. Međutim, s namještajem iz K-NAP-a koji se nikad ne može prilagoditi. Čak i ako se promijenite, ova vrsta namještaja može promijeniti oblik, pa čak i koristiti. Kao da ima dva ili više komada namještaja u jednom.

Kao što ime sugerira, komadi iz ove zbirke mogu se prilagoditi i imaju fleksibilne dizajne koje im omogućuju da služe kao više od jednostavne jedinice. Ova zbirka je niz suvremenih komada s raznovrsnim i fleksibilnim dizajnom. Komadići su podebljani i izgledali bi najbolje u suvremenim domovima, kao naglasci. Kao što možete vidjeti, jedinice imaju minimalističke dizajne i mogu se koristiti u više od jednog oblika. Samo ih okrenite i dobit ćete drugi komad namještaja. To je nešto što se može primijeniti na sve dijelove iz ove zbirke.

MoreINSPIRATION
  • Jedinstvena zakrivljena komada namještaja
  • Puzzle namještaj - multifunkcionalna zabava i vrlo pametna
  • Fleksibilni Chuck - prilagodljivi koncept stakla

Kao što vidite, postoje tri slična djela koja se mogu koristiti zajedno kao zagonetka ili zasebna stavka. Dolaze u podebljanim bojama poput crvene, žute ili ljubičaste boje. Zbog njihove svestranosti i fleksibilnih dizajna omogućuju promjenu izgleda prostorije u samo jednoj sekundi. Zbirka također uključuje i manje privlačne dijelove koji su jednako impresivni. To je jedinica za sjedenje baš kao i ostale. Ima drugačiji dizajn i dolazi u prirodnoj boji drveta. Temelji se na istom principu: okrenite je i vidite što dobivate. S takvim namještajem u vašem domu nećete se dosaditi.