Kako napraviti boje drip dekoracije za vaš dom

Kako napraviti boje drip dekoracije za vaš dom
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Boja ispiranja slika je jedna od najlakših stvari s kojima možete ukrasiti svoj dom. Možete koristiti ovu jednostavnu tehniku ​​kako biste napravili puno jedinstvenih i kreativnih ukrasa. Najbolji dio o njima je činjenica da će imati osobni značaj jer ćete ih slikati sami. I zato što je tako lako raditi s bojom na ovaj način, čak možete dopustiti da se djeca zabavljaju s projektom.

Ako koristite akvarele, projekt koji ste opisali designgratislondon trebao bi vam pružiti malo inspiracije. Kao što možete vidjeti, boja zapravo ne kaplje. Možete jednostavno koristiti četke i učiniti ga izgledati kao da je kaplje, a izbjegavajući krvarenje učinak. Možete označiti ravnomjerno raspoređena mjesta na vrhu platna odakle početi dripping. Kada završite, prikažite svoj umjetnički komad u okviru.

Ako želite eksperimentirati s bojom u obliku boja, trebali biste upotrijebiti bilo koju preostalu boju koju ste imali od kada ste preuređivali prostor. Ako koristite boju koja odgovara zidu na kojem namjeravate prikazati vašu izradu, moći ćete stvoriti zanimljiv vizualni efekt, osobito ako je to jaka ili tamna boja poput crne boje koja se koristi na stražnjoj kućici. Zato uzmi svoj platno i ulijte malo boja na nju. Stavite kartona na pod tako da ne napravite nered. Zatim možete koristiti četku kako biste ga ispunili praznim područjima i učinili da izgleda kao velika kapljica.

MoreINSPIRATION
  • Kako napraviti Strašan boja kapanje cvjetne posude za sretan biljke
  • Kako napraviti lak boje voska vaza i sadnjaci
  • DIY Paint Drip i mliječna staklena vaza

Spomenuli smo da se možete zabaviti i s ovom idejom. Mogli biste im omogućiti slikanje kapljica na redovitom papiru. Stavite je u ladicu kako ne bi naišla na stol. Možete imati različite boje u plastičnim zdjelama i pustiti djecu da se zabavljaju otkrivajući nove nijanse. Naravno, ovaj projekt može biti zabavan i za odrasle. Provjerite da je dijete odobreno kako bi naučili kako napraviti rampu pomoću plastičnih ladica i kartonskih sanduka.

Vrlo kreativna ideja koju možete koristiti nudi se na easymeworldu. Kapljica boje izgleda kao kiša i možete početi od tamo i stvoriti nešto stvarno slatko. Uzmi komad papira i nacrtaj siluetu. Može biti djevojčica koja drži kišobran ili bilo što drugo, sve dok postoji i kišobran. Zatim nacrtajte ovo na platnu i traku i dijelove na kojima ne želite dobiti boju. Dalje, neka boja kaplje. Kada je boja suha, izvadite traku i dodajte završne dodira.

Također se možete zabaviti s kapanjem boje na druge načine koji ne uključuju nužno platno. Na primjer, možete ukrasiti svoje posude za biljke na ovaj način. Uzmite lonac i stavite ga naopako na časopis ili komad kartona. Počnite namočiti boju na nju i ostaviti da se kaplje niz strane. Započnite s bojom, a zatim dodajte još jedan i drugi. Možete saznati više o projektu o kcedventures}

Također možete učiniti nešto slično za svoje šalice za kavu. Morate ugasiti rub kako biste spriječili dodirivanje boje na ovom području. Tada možete neka boja kapati preko bočnih strana. Nekoliko poteza bi trebalo biti dovoljno. Ručka također može biti obojana. Neka boja bude suha, a zatim izvadite traku. Trebali biste ruku ispirati ove šalice kako bi se spriječilo da se opere isprati je perilica suđa. Možete eksperimentirati sa svim vrstama kombinacija boja sve dok niste zadovoljni rezultatom. Ideja također radi ako želite ponuditi personalizirane šalice za kavu kao dar nekome. {Found on frugalmomeh}