Novi načini korištenja umjetnosti u sobi

Novi načini korištenja umjetnosti u sobi
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kada čujete riječ "umjetnička djela", možda mislite da se radi o klasičnim, skupim umjetničkim djelima koja su visjela na zidu. Ali umjetnička djela mogu upućivati ​​na razne druge stvari koje dodaju znak ili sentimentalnu vrijednost u sobi bez da su skupe. Evo nekih primjera umjetničkih djela i kako ih koristiti u vašem životnom prostoru.

Isprobajte pločicu ili dvije.

Premda pločice izgledaju dobro kad su na podu, također se mogu koristiti kao umjetničko djelo. Izaberite nekoliko pločica i postavite ih na jedan dio zida za trenutačno moderan i kreativan dizajn dekor.

Donesite vani u.

Uzimanje predmeta iz vrta, kao što su štapići i njihovo preoblikovanje u kreativni uzorak, može postati umjetnički komad koji će gosti sigurno znati cijeniti.

Drvene daske su još jedna sjajna ideja. Više rustikalni i neujednačeno uzorci, to bolje!

Objesite to pravo.

Ponekad nije samo ono što vam je umjetničko djelo na zidu, nego kako ga objesite. Umjesto da se pridržavate tradicionalnih načina vješanja okvira za slike, pokušajte više kreativnih ideja, poput upotrebe užeta, žice ili lanaca za dramatičniji efekt.

MoreINSPIRATION
  • Različiti načini na koje možete koristiti LED svjetla u vašem domu
  • 15 kreativnih načina na koje možete koristiti ljestve za police
  • Šest načina kako dizajnirati više pozivajući dnevni boravak

Drugi savjet je da se previše ne usredotočite na umjetničke dijelove koji su simetrični. Kada se radi o umjetničkim pločama koje su zasebni dijelovi povezani kako bi stvorili veliku sliku, eksperimentirajte ih ne zadržavajući ih u simetričnom redoslijedu. To može biti zabavan i intrigantan način predstavljanja umjetnosti.

Osvijetlite put.

Rasvjeta je važan dio stvaranja pravog ozračja, ali može biti i umjetnički. Prekrasna svjetla na zidu mogu biti umjetnost u sebi i po sebi.

Korištenje svjetiljki koje prikazuju svjetlost na različite načine na zidu može biti umjetničko. U ovom slučaju svjetlost sama pojačava kreativnu privlačnost.

Police s znakom.

Ideje za police mogu biti umjetničko djelo. Stvaranjem police koji se smješta u zanimljiv dizajn na zidu postaje 3D umjetnost u flashu što ga čini puno više nego samo korisnim prostorom za pohranu.

Osobna Memento Art.

Vaš kućni dekor trebao bi prikazati predmete koji su vam važni. Nemojte se bojati staviti svoju osobnost na zid kao umjetnost, u obliku slika ili drugih posebnih predmeta koji su vam važni. To ne samo da stvara sentimentalnu zidnu umjetnost, već je jedinstvena u vašem domu. Bonus je da možete staviti svoje obiteljske uspomene na jedno mjesto gdje se uvijek mogu vidjeti i uživati.

Izvori slike: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 i 9.