Moderni apartman

Moderni apartman
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Moderan i izuzetno udoban ovaj apartman je usredotočen na modernistički pribor i namještaj s običnim, ali zanimljivim oblicima za dodavanje okusa u sobu. Prozorski tretmani za Moderni stil kućnog uređenja trebaju biti lagani i minimalistički - razmislite o korištenju ničega ni o jednostavnoj valance.

Prvi dojmovi su uvijek kad prvi put otvorite vrata. U tom slučaju, ne može biti bolje. Čim smo otvorili vrata i ugledali dvoranu s preuzetom visinom stropa, osjeća se kao da smo našli kuću.

MoreINSPIRATION
  • Stan u Stockholmu 1890. godine s klasičnim nordijskim dekorom s modernim utjecajima
  • Suvremeni Švedski apartman s detaljima prošlosti
  • Vrlo elegantan apartman u Vasatanu s crnim i bijelim dekorom

Dizajn modernih apartmana usmjerava više funkcionalnog i praktičnog aspekta, a manje na čisto dekorativni dio. Tako često vidite dizajne koje nisu nužno zanimljive ili vrlo sofisticirane i elegantne, ali koje zadovoljavaju očekivanja korisnika i zadovoljavaju njihove potrebe. Ovaj apartman je kombinacija tih dvaju smjera. Moderna je i praktična, ali ima i lijepu i atraktivnu stranu.

Postoje neke vrlo lijepe pojedinosti koje nadopunjuju cjelokupnu sliku. Na primjer, kuhinja ima vrlo jednostavnu i vrlo lijepu žarulju. Spavaća soba vrlo je pozivna i izgleda vrlo udobno. To je jedna od najjednostavnijih soba u kući. Sve u svemu, to je tihi i moderirani dizajn.

Ipak, to ne čini dosadnim. Možda je malo previše jasno, ali ovo je manji detalj koji se lako može popraviti s nekim šarenim i zabavnim ukrasima i prilagodbama.