Line Bar izrađen od solenog oraha od strane Nathan Yong

Line Bar izrađen od solenog oraha od strane Nathan Yong
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Svaka osoba koristi svoje osobno iskustvo u procesu stvaranja onoga što najbolje zna. Za pisce su avanture i osobe koje poznaju kao inspiracija, a za dizajnere namještaja to su njihove strasti i afiniteti s kojima su odrasli. Nathan Yong pronalazi nadahnuće u ljepoti i jednostavnosti prirode. Uspijeva dizajnirati neke od najljepših i najljepših barova i zabavnih jedinica koje možete pronaći.

Line Bar je samo jedan takav prekrasan komad namještaja. Singapurski umjetnik osmislio je ovaj prekrasan komad izjave kao dio veće zbirke. Line Media Console također je dio iste serije zajedno s linijama Wine bar i Line Credenza. Konzola stol je predstavljen na Međunarodnom sajmu namještaja 2010 u Singapuru i impresioniran sa svojim tihom elegancijom i stilski dizajn. Line Bar ima iste značajke. To je moderan komad namještaja s jednostavnim dizajnom koji ne nedostaje suptilnih detalja.

MoreINSPIRATION
  • Jura Potpisnica - Impressa J5 Kolumbijski orah
  • Knjižare za knjige Catalina Walnut Tower
  • Tradicionalna konzola za igranje medija

Line Bar je dizajniran na zahtjev nakon što je medijska konzola impresionirala svatko sa svojom ljepotom. Dizajner je izašao s ovim komadom, koji ima isti izvor nadahnuća kao i konzola: pojednostavljuje oblike stereo komponenti iz 1960-ih. Šipka ima kruti američki okvir od oraha i izrađen je i od MDF-a i oraha. Trošak iznosi 3.295,00 USD. Šipka ima dvije ladice s kožnim povlačenjem, zajedno s tri otvorena kocka i stalak za pohranu koji može držati do 12 bočica. Ovaj je dio uklonjiv. Tu je i vješalica za pohranu prtljažnika. Sve u svemu, ovo je vrlo elegantan komad namještaja i izgledao bi lijepo u modernim blagovaonicama ili dnevnim sobama.