Bivša kuća Jane Fonde izlistana je za 2,295 milijuna dolara

Bivša kuća Jane Fonde izlistana je za 2,295 milijuna dolara
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Ova tiha i ugodna vikendica je bivši dom poznate Jane Fonde i trenutno je na tržištu za 2.295 milijuna dolara. Objekt se nalazi na osamljenoj kanjonskoj cesti i to je rustikalna i luksuzna vila. To nije vrsta doma koju očekujete u Los Angelesu. Vikendica ima sedam spavaćih soba i tri kupaonice, tako da nije ni tipična rustikalna kućica. Imanje ima više od 3.700 četvornih metara stambenog prostora na 1 hektaru zemljišta.

Osim spavaćih soba, kuća također uključuje samostojeću pansion, teretanu, bazen, vanjsku kupaonicu i 3 kamina. Definitivno nije tipična kućica s kojom smo naviknuti. To je kontrastivni dom, čak ni ne znaš to nazvati. Na jednoj strani nalazi se vanjska kupaonica, udobne spavaće sobe i kamini za koje očekujete da ćete vidjeti tamo, ali s druge strane nalazi se bazen, teretana i svi ostali čarobni detalji koji dolaze iz drugog svijeta. Kombinacija je jedinstvena i upečatljiva.

MoreINSPIRATION
  • Brad Pitt je na svojoj kući na plaži Malibu nabavio 13,75 milijuna dolara
  • Najskuplji je stan u New Yorku na 100 milijuna dolara
  • Jane Foss Russell gradi na Sveučilištu u Sydneyu

Vikend zapravo pripada glumcu Ethanu Supleeu koji svi znamo iz "Moje ime je Earl" i njegova supruga. Kupili su mjesto u 2006 za 2 milijuna dolara, a trenutno ga prodaju za 2.295 milijuna dolara. Vikendica je također bila i dom poznate Jane Fonde. Ipak, nema informacija kao kad je živjela tamo ili koliko dugo.