Kako ukrasiti lobi?

Kako ukrasiti lobi?
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Predvorje je odgovoran za stvaranje prvog dojma pri ulasku u kuću, ured, hotel, itd. To je također posljednji prostor koji vidite prije izlaska, tako da se stvarno treba istaknuti svojim dizajnom. Međutim, predvorje ili, kao što se ponekad naziva, ulazna dvorana, obično se zanemaruje. Činjenica je da ukrašavanje ovog prostora nije tako lako kao što se čini, a zadatak može biti izazovna i iznenađujuće teška. Evo nekoliko aspekata koje treba uzeti u obzir.

Namještaj.

Budući da je predvorje često i čekaonica u slučaju hotela, na primjer, važno je da ti prostori budu pozvani i udobni kako bi se namještaj trebao odabrati sukladno tome. Bilo da se odlučite za stolice, sofe, okna ili kauča, imajte na umu prilikom odabira dizajna.

Također biste trebali uključiti stolove za kavu i završne tablice. Cijeli raspored može biti sličan strukturi dnevnog boravka ili dnevnog boravka.

Boje.

Boja koju koristite na zidovima predvorja može napraviti ili razbiti prostor. Budući da je to soba koja pozdravlja ljude kada prvi put uđu u prostor, paleta boja treba uključivati ​​tople i pozdravne tonove poput smeđe boje, na primjer. Za minimalistički dekor možete odabrati kombinaciju neutrala poput bijelog ili slonovače i podebljano dodir žuto, aqua plave ili purpurne boje. Također možete uključiti boju zidnim slikama ili priborom kao što su zidni satovi.

Rasvjeta.

MoreINSPIRATION
  • Kako ukrasiti dnevnu sobu s visokim stropovima
  • Kako ukrasiti nagibne stropove
  • Kreativni načini uređivanja soba za djecu na proračunu

Osvjetljenje u predvorju trebalo bi biti spoj različitih vrsta čvora. U sredini se može nalaziti veliki luster, a osvjetljenje raspoloženja na bočnoj strani. Također možete uključiti podne i stolne svjetiljke ukoliko postavka i dekor dopuštaju, a svijeće i svijeće također su opcija. Važno je pravilno osvjetljavanje svih različitih zona koje čine predvorje.

Arhitektura.

Obratite pozornost na arhitekturu prostora. Na primjer, predvorje s visokim stropovima može imati skulpturalni dizajn koji privlači pažnju na gornju površinu, a prostor s niskim stropovima može impresionirati i na druge načine, poput zanimljivog dizajna koji se okreće prostorijom. Ako predvorje ima stupce onda se mogu uključiti u dizajn na spektakularan način.

Što se tiče privatnih kuća i stanova, predvorje može biti lijepa atrakcija koja ostavlja gostima koji žele više. Na primjer, možete ga pretvoriti u prekrasnu galeriju i zidnu slikariju i uokvirenu građu, možda čak i uključiti zanimljivu skulpturu. Još jedna ideja je izjaviti sa privlačan svjetiljkom ili zanimljiv dizajn za strop.