Kako organizirati šahovsku dnevnu sobu?

Kako organizirati šahovsku dnevnu sobu?
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kažu da je šah sport za um i da ide dug put natrag u povijest, koju igraju orijentalni kraljevi. Volim šah i tako i mnogi drugi ljudi, od kojih su neki čak i toliko strastveni da žele odražavati svoju strast na način na koji organiziraju svoje domove, pa žele organizirati šahovsku dnevnu sobu. To nije tako teško jer možete pronaći dovoljno predmeta na šahu na internetu, u online trgovinama, ali morate biti oprezni da ne pretjerujete i dobijete neželjeni rezultat.

Prva stvar koju treba učiniti je da obojite zidove dnevnog boravka u crno-bijeloj boji. Ali nemojte ih slikati baš poput šahovske ploče jer bi to bilo preumorljivo za oči. Možete ipak bojati jedan zid bijeli i suprotni crni. Zatim upotrijebite neke ili sve ovdje prikazane ukrasne predmete, sve one s temom šaha. Možete kupiti sjajni, udoban šahovski tepih u crnoj i bijeloj boji (575 dolara) i upotrijebiti ga u kombinaciji s lijepom crnom stolnom svjetiljkom koja izgleda kao pijun ili drugi komad šaha (89,91 dolara).

MoreINSPIRATION
  • Kako urediti namještaj u velikoj dnevnoj sobi
  • Kako učinkovito raspoređivati ​​namještaj u malom dnevnom boravku
  • Kako urediti namještaj u dugoj uskoj dnevnoj sobi?

Ili možete pokušati kombinirati kockarnicu u crno-bijeloj boji, a možda i neke lijepe keramičke potpore za knjige. Objesite lijepu postmodernističku sliku na zid i učinak će biti nevjerojatan. Samo pazite da ne napunite sobu s predmetima vezanim uz šah, jer previše je previše u svemu što želite učiniti. Stoga ga držite jednostavnim, ali u dobrom ukusu.