59 Nerazvijeni dizajn vijenaca pada spreman vas inspirirati

59 Nerazvijeni dizajn vijenaca pada spreman vas inspirirati
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Znaš da je pada kad počnete razmišljati o vješanju vijenca na ulaznim vratima. Ali ne idite u trgovinu vijenaca tek još. Ove godine, što je s vama? S toliko lijepih, lijepih i zanimljivih ideja i varijacija koje možete pokušati, bilo bi sramo podmiriti se za nešto generičko? A u slučaju da nam nedostaje ideja, pripremili smo nekoliko koji biste svakako trebali pogledati.

Koristite sve što možete naći u svojoj kući u ovo doba godine. Na primjer, jabuke. To bi sigurno izgledalo ukusno. Evo što morate učiniti: prvo, nabavite obliku vijenca od pjene i pokrijte je s jastukom. Zatim uzmite jabuke različitih veličina i vruće ih ljepite na vijenac jednu po jednu. Tako jednostavna i tako ukusna. {pronađen na drvetu}.

Bobice su još jedan dobar resurs koji možete koristiti prilikom izrade vijenca pada. Creoleindc nudi lijep primjer kako će takav vijenac izgledati. Možete započeti s jednostavnim vunenim vunenim vunama i zatim lijepiti velike plodine na nju. Dodajte joj veliku vrpcu kao konačni dodir.

Pinecone i žira vijenaca

Možete prilično pronaći pinecones svugdje izgledate tijekom jeseni. Stoga ne bi bilo tako velik problem skupiti nekoliko tako da ih možete upotrijebiti prilikom izrade vijenca s kojeg sanjate. Počnite s stiropornim vijencem. Sprej ga obojiti, a zatim započeti vruće lijepljenje bora za jedan po jedan. Koristite sićušne pinecones popuniti praznine. Koristite vrećicu i narančastu vrpcu da pričvrsti vijenci na vrata. {pronađeno na keepcalmanddecorate}.

Slična je mogućnost upotreba žira. Žirna vijenac izgledao bi rustikalno i jako lijep ako biste također upotrijebili neku platnu za lijep luk za to. Dizajn na Consumercraftsu je savršen u tom smislu. Pokazuje kako možete koristiti oblik vijenca, male ukrase od žira, zlatnu svjetlucavu maglu i vrećicu kako biste stvorili savršen ukras za svoje ulazna vrata.

Grapevines i lišće

Grapevine vijenac je nevjerojatno svestran i može se koristiti na mnogo zanimljivih načina i u kombinaciji s velikim brojem materijala. Popularna kombinacija uključuje listove. Njihove boje pada simboliziraju ambijent ove sezone i omogućuju im da postavljaju lijepo raspoloženje. Provjerite vijenac na Designimprovisedu za više pojedinosti.

Ako želite stvoriti vijenac koji najbolje opisuje pojam "sladak", pogledajte ideju koja se nudi na Homecraftsbyali. Vlast je jednostavno sladak i šablone za pisma savršene su za slanje poruke svima koji kucaju na vašim vratima.

Iako dobri stari topli i sunčani dani su dosta mnogo, to ne znači da sve svježe i vesele boje moraju nestati i iz naših života. Jesen cvijeće provjerite da se to ne događa. Njihove lijepe žute i crvene nijanse čine ih idealnim za ovu vrstu projekta. Počnite s vinskim vijencem i hrpa cvijeća različitih oblika, veličina i boja. Najprije se lijepi na najveće, a zatim nastavite s ostalima. Možete pokriti samo donji dio vijenca kao što je opisano na Suburbanreno ili cijeli vijenac.

Korištenje pravog cvijeća, lišća i bobica svakako je privlačan, pogotovo kada ih sve možete pronaći u svom vrtu ili dvorištu. Međutim, ako želite da vijenac traje, umjesto toga odaberete preokretne grane. Započnite sve lijepljenje na vijenac od vinove loze dok ne pokrijete cijelu površinu. Zatim možete napraviti veliki pramenasti pramac za vrh. {pronađeno na placeofmytaste}.

Faux listovi definitivno čine cjelokupni proces izgradnje vijenca jednostavnijim, ali definitivno ne uklanjaju potrebu za kreativnošću i prilagodbom. Dobra polazna točka može biti projekt koji je prikazan na Revamperate. Vijenac opisan ovdje je jednostavan za izradu i stvarno svestran.

Ne trebate pokriti cijeli vijenac u listovima ako želite dati izjavu. Zapravo, ako koristite manje listova, postoji veća vjerojatnost da će se isticati na elegantan i elegantan način. A budući da koristite cvjetni vijenac, možete dodati i nekoliko ukrasnih ptica kako bi izgledalo poput slatkog gnijezda {found on ladyfaceblog}.

Stvarno elegantan i elegantan dizajn vijenaca može se naći na Confessionsofaserialdiyer. Projekt zahtijeva grapevine vijenac ojačan komadima iz drugog sličnog vijenca za više dubine, tri dekoracije, vrećicu s plaštom i cvjetnu žicu. Dekoracije mogu biti gotovo sve, u ovom slučaju uključujući mini bundeve i dva velika cvijeća.

Kombinacija sitnih bundeva, cvijeća i jastuka djeluje prilično dobro. Još jedan lijep primjer prikazan je na Oheverythinghandmade. Potrebni materijali su: običan vijenac od rajčica, pet ukrasa inspiriranih pada, jastučić, konoplja i pištolj s vrućim ljepilom. Provjerite upute i prilagodite dizajn prema svojim željama.

Možete raditi mnogo stvari s artiklima koje već imate u vašem domu. Na primjer, filtre za kavu možete upotrijebiti za ukrašavanje vijenca pada. Ideja je došla od Sarahheartsa. Ovdje možete saznati kako izraditi moderan i šik vijenac ugađanjem filtara za kavu u bojilu za bojanje hrane. Cijeli proces je zapravo jednostavniji nego što se čini.

Ako su lišće glavni fokus na dizajnu vijenaca koje imate na umu, vjerojatno ćete vjerojatno pronaći projekt na Carolynshomeworku prilično zanimljivim i korisnim. Opisuje vijenac s lažnim listovima i smeđim papirnatim vrećama.Trebat će vam zanatski obojeni slikar ili boju s bojama u boji kako bi ostavili lijepe boje koje vidite ovdje. Pridružit ćete lišće jedan po jedan u obliku vijenca, ne ostavljajući nikakve otvorene prostore.

Još jedan lijepi jesenski projekt koji koristi lažne lišće može se naći na Lemonthistleu. Ovaj put, vijenac ima ovdje koristi mjed mjedi kao bazu. Hrpa lažnih listova i bobica i pričvršćena na njemu, ali ne prije nego što je oslikana raspršivanjem metalnim bojama. Izgledaju jako lijep i vijenac izgleda slično košarici prepunoj lišća.

Magnolija lišća su savršeni za vijenče od jeseni. Mogu se organizirati na mnogo zanimljivih načina i uzoraka. Također možete koristiti pune grane kako bi vijenac bio pun izgled. Provjerite Nouthernhospitalityblog za više informacija o tome kako ste dobili ovaj projekt učinio.

Ukrasite vinski vijenc s minijaturnim bundevima i dobit ćete ukrase koje ni u kojem trenutku ne dodaju jesenski šarm svom domu. Štoviše, projekt je stvarno jednostavan. Za to vam je potrebna mini faux tikvice, mahovina, vezica, vina i jastučić vrpce. {pronađeno na upcycledtreasures}

Vijenče od grančica i grana

Naravno, možete napraviti vijenac ispočetka. Dakle, umjesto da počnete s oblikom loze, počet ćete s hrpom štapova i grana. Možete koristiti pređa za povezivanje ih kako bi dobili stvarni oblik vijenca koji, usput ne mora biti okrugli. Kvadratni ili pravokutni vijenac poput onoga koji je prikazan na Sisterswhatu izgledao bi vrlo zanimljivo.

Potrebno vam je samo nekoliko malih grančica da biste stvorili sjajni vijenac. To je primjer na Northstory gdje možete saznati kako napraviti grančicu ukrašenu odrezanim listovima. Koristite osjetilo u bojama inspiriranim jesen, poput smeđe, žute, narančaste ili tamno zelene boje.

Zanimljiva kombinacija materijala i tehnika dizajna može se naći na Abeautifulmess. Vijenac ovdje sadržan može se izrađivati ​​pomoću hrpe grančica i niza pom-poms. Iz kartona ćete izraditi kružni oblik vijenca. Kontrast između grubo obrađenih grančica i nježnih pompova daje ono što ovaj vijenac daje svoj jedinstveni karakter.

Za vijenac opisan u Consumercrafts ćete koristiti različite vrste štapića. Da biste napravili nešto slično, trebat će vam puno štapića od cimeta, vijenac od vina i pištolj s vrućim ljepilom. Proces je jednostavan, ali dug. Morate lijepiti svaki cimet staviti na vijenac u slučajnom uzorku sve dok ne prekrivate cijelu površinu. Rezultat će biti vijenac pada koji ne samo da izgleda lijepo, već i izvrsno mirisno.

Pletenice od pšenice

Ako želite izraditi vijenac koji je zapravo simboličan za jesensku sezonu, pokušajte uključiti materijale koji šalju ovu vrstu poruke. Listovi koji su do sada opisani lišće, grančice i borovi su sve velike mogućnosti, ali postoje i mnogi drugi koji samo čekaju vaše odobrenje. Zanimljivo je pšenica. Možete pronaći lijep tutorial o tome kako napraviti pšenični vijenac na Sustainmycrafthabit.

Oblikovanje dobrog pletenog vijenca može biti vrlo jednostavan i vrlo ugodan. Ako zamotate stabljike pšenice u istom smjeru u kojem se vijenac uvlači, dobit ćete dizajn koji izgleda prilično sličan onome što smo pronašli na Housefulofhandmade. Kada završite s tim dijelom, slobodno dodajte ukrase kao što su vijenci, lukovi i druge stvari.

Još jedan veliki vijenac pšenice opisan je na Daisymarbelleu. Potrebni materijal za ovo uključuje slamnati vijenac, tri paketa suhe pšenice i jastučić vrpce. Kao što vidite, cijeli proces zahtijeva super mali proračun i ostavlja dosta prostora za prilagodbu.

Vijenče od neobičnih materijala

Korištenje standardnih materijala definitivno je vrlo povoljno, bez obzira na to što namjeravate napraviti. Ali ako želite da se konačni proizvod zaista istakne, trebate tražiti alternative. Nadahnuće se može naći na Lovecreatecelebrate gdje možete saznati kako napraviti vijenac od bakrenih cijevi.

Korištenje grančica i grana prilično je uobičajeno pri izradi vijenci, ali koliko često vidite vijenac od velikih komada od breze drva? Ideja može biti malo neobična, ali krajnji rezultat nije nimalo loš. Zapravo, vijenac koji smo pronašli na Lovecreatecelebrate je stvarno lijep i izgledao bi prekrasno na svim ulaznim vratima.

Još jedan zanimljiv materijal koji možete koristiti prilikom izrade vijenca pada je pređa. Niste sigurni kako bi to uspjelo? Pogledajte Architectureofamom za neke inspiracije. U početku ćete u osnovi morati obložiti pređu oko obrasca pjenastog vijenca dok ga ne pokrijete u potpunosti. Zatim možete dodati sve ukrase i ukrase koje želite.

Growcreativeblog nudi jedan od najjednostavnijih i najinformativnijih vijenaca. Ideja predložena ovdje je da koristite žičani vijenac iz hrpe od obojene clothespins stvoriti privlačan vijenac. Morate samo ukloniti gumice za odjeću bez potrebe za ljepilom.

Dodat ćemo obuće za vezove na popis materijala koji se mogu koristiti prilikom izrade jedinstvenih vijenaca jer, kao što nam pokazuje Tatertotsandjello, oni su doista veliki izbor. Da biste napravili ovaj vijenac potreban vam je 10-inčni vezni ogrtač, platno ili tkanina, konac za vez, piso i vijenac od vrećice.

Cvjetne vijence

MoreINSPIRATION
  • 5 lijepih DIY vijenaca s kojima možete pozdraviti ovogodišnji pad s stilom
  • Najpopularnijih 15 bajkovitih junaka za pokušaje ove godine
  • 15 Vijenac pada DIY - za ljubav jeseni

Možda pada cvjetovi nisu tako šarene i nježne izgleda kao proljeće ili ljeto one, ali oni definitivno mogu dodati svježi dodir vijenac. Hortenzična vijenac našao se na Timewiththea je vrlo lijep i ima jednostavan dizajn koji možete prilagoditi i prilagoditi koristeći puno drugih vrsta svježeg cvijeća i biljaka.

Vijenaca od jabuke

Postoji toliko mnogo sjajnih načina na koje možete koristiti žbuku na vijencima koje smo odlučili predstaviti s nekoliko različitih opcija i omogućiti vam da odaberete onu koja vam najbolje odgovara. Prva opcija je projekt koji smo pronašli na Craftsncoffeeu za četvrtaste vijenac. Da bi vam trebao, trebate oblik stiropora i vrećicu u dvije boje. Također ćete koristiti papir, vrpce i gumbe.

Želite nešto malo više ženstveno? Pogledajte dizajn na Svježe dovršen. Počnite s žičanom vijenca i tri cvjetna aranžmana. Također ćete trebati vrećicu i vatreno oružje. Ali vreća se u trake i ljepilo oko oblika žice. Kreni i pouf dok idete. Završite s vrpcom i dodajte cvijeće.

Dizajn sadržan na Loveoffamilyandhome je pomalo sličan prethodnom, ali istovremeno sasvim drugačiji. U tom slučaju, vrećica se vrti oko obrasca žičane vijenca. Svaki odjeljak ima tri petlje. Možete koristiti različite boje žbuke za raznolikost. Završni dodir je bobica ornament.

Tkanina i čipka lijepo se spajaju u dizajnu vijenaca opisanoj na Myblessedlife. Sve počinje slamnatim vijenacom i trakama koje se čvrsto omotaju oko nje. Nakon toga, čipka se dodaje na sličan način kako bi djelomično pokrila vijenac. Cvjetni tkanine su zalijepljene na samom kraju.

Rupice na ovom vijencu teško je ignorirati s obzirom na to kako izgledaju funky. Baza za vijenac je žičana vješalica koja je formirana u obliku kruga. Trake za vrećice su navojene kroz žicu i ravnomjerno razmaknute. Slobodno ukrašavajte vijenac od tulipana na bilo koji način koji želite.

Oni koji preferiraju jednostavnost trebali bi pronaći vijenac od jastuka koji je sadržavao najvise šarmantan za Createcraftlove. Da biste napravili vlastitu verziju, obložite jastučić oko oblika stiropornog vijenca. Zamotajte ga čvrsto kao što možete i osigurajte krajeve ljepilom. Zatim dodajte nekoliko lažnih cvjetova i lišća kako biste napravili ukrasni buket.

Nisu boje na ovom vijencu prekrasne? Oblikovanje nešto poput toga definitivno je dugotrajno, ali ne tako teško. Pokrijte pjenastu vunenu pjenu u vrećici ili muslinu, a zatim izrezajte narančasto, žuto i bijelo platno tkanine u male dijelove koje privezete vijencu s ravnim iglama.

Moderna vijenci

Kad god se nešto opisuje kao moderna, "jednostavna" je prvi pojam koji dolazi na pamet. Vjenčanja nisu iznimka. Pa kako biste zamislili moderan vijenac pada? Vjerojatno ne bi imao konvencionalni dizajn. Zapravo, čak možete zamijeniti cjelokupni dizajn vijenaca s nečim drugim, poput zalogaja. Pronašli smo tu ideju na Homemadegingeru.

Još jedan zanimljiv dizajn za moderni vijenac može se naći na Atthepicketfence. To je prilično samo uokvirena ploča ukrašena lukom i nekim suhim listovima ili granama. Lijepa stvar oko te ideje je da možete prilagoditi takozvani vijenac s puno slatkih poruka.

Geometrijski uzorci i oblici su rekurentna tema u mnogim modernim dizajnom, a vijenac nije izuzetak. Možete napraviti šesterokutni vijenac pomoću drvenih ploča. Morate ih izrezati na veličinu i savršeno planirati kutove. Spojite ih i pričvrstite vijcima pod kutom. Onda je na vama da dodate ukrase koje vam se sviđaju {pronađeno na Cherishedbliss}.

Ukrasite ukrasne vijenac

Zastori ornament i ukrasi su vrlo popularni. Postoji mnogo velikih projekata za DIY koji možete probati koji zahtijevaju osjećaj. Na Nestofposiesu pronašli smo stvarno slatki dizajn vijenca koji koristi šarene pileće lišće da se istakne. Možete kombinirati što više različitih boja koje želite.

Dizajn vijenca na Themagiconionima je vrlo ugodan, a to je zbog materijala koji su korišteni. Da biste napravili nešto slično, morat ćete se trgnuti, vijenac od pjene, zeleni osjećaj i šivaća igla. Rasporedite buncanje u dugim trakama i zamotajte svaki oko oblika pjene. Zamijenite boje. Završni dodir je zeleni list osjetio.

Ako imate vremena, bolje je da počnete rezati mnogo listova osjetila u različitim bojama. Zatim ih možete upotrijebiti za ukrašavanje vijenca. Zamijenite boje i slijedite obrazac. Na kraju, dodajte crni pramac i neki slatki ukras po svom izboru. {pronađeno na svakodnevnim pecima}

Papirnati vijenac

Papir se može koristiti za mnoge zanimljive DIY projekte. Ali za onu koju smo pronašli na Blueskyconfectionsu zapravo ćete koristiti papirne ploče. Potrebno vam je oko 50, kao i vina od vinove loze, kava, obrtni ljepilo, kolačići i vrpce. Popis materijala definitivno je neuobičajen, ali pričekajte dok ne provjerite upute.

Još jedan zanimljiv dizajn vijenaca, ovaj put korištenjem stvarnog papira, može se naći na Houseologie. To je zvijezda vijenac koji je vrlo lako napraviti. Također biste trebali koristiti komad šperploče za leđa. Ključni element je način na koji dekorirate vijenac nakon što završite s oblikovanjem.

Ali neka je također pogledati na uobičajeni način na koji možete koristiti papir prilikom izrade vijenca. Dobar primjer može se naći na eHowu. Vijenac opisan tamo napravljen je smeđim papirnatim vrećama, obliku stiropora i pištoljem za ljepljenje. Izrežite oblike listića i lagano pritisnite svaki na pola. Također izrezati papirne rozetice. Koristite ih za ukrašavanje vijenca.

Halloween vijenac dizajna

Za neke, jesen i Halloween su sinonimi. To znači da su pripreme za ovaj praznik već započele i što bolji način za početak nego s vijenacima? Stvarno slatki dizajn je onaj koji smo pronašli na Designimprovised. To je zapravo više od jednog vijenca. Više nalik na cijelu gomilu apstraktnih vijenci koji se prenose duhom Halloween.

Nešto je jednostavno i osnovno kao držač papirnate ploče može biti ključni element u vrlo slatkom i neobičnom dizajnu Halloween vijenaca.Imate problema s prikazivanjem procesa? Provjerite Sadieseasongoods. Jack-o-lanternu ćete naći tamo je super jednostavan za napraviti i naći ćete ga vrlo ugodan.

Još jedan super jednostavan projekt može se naći na Designimprovised. Sve što trebate za ovaj je oblik pletene vijenče, ljepljive granice, maskiranje trake i pištolj s vrućim ljepilom. U većini slučajeva, samo morate ukloniti i držati.

Ali pogledajmo još nekoliko dizajna iz Halloween-a, kao što je onaj koji se nalazi na DIY-ima. Da biste to napravili, trebate oblik stiropornih vijenaca, trake od tkanine, gurati igle i ukrasne ukrase poput lubanja, crnih pera, pauka, šišmiša i drugih stvari.

Istražite svoju turobnu stranu s vijenacom pauka. Da biste to napravili, potreban vam je jednostavan oblik vijenca i neka mekana crna pređa. Upute o tome kako izraditi paukovu mrežu potražite na Kaminnskiscreations-u. Također možete napraviti neke slatke male pauk ukras ukoliko želite.

Drugi način na koji možete dodati sablastan dodir vašem Halloween vijencu je s nekim mahovinom, crnom pticom i zastrašujućim znakom. Ono što sada opisujemo je projekt na Iheart-kalendarima. Proces ide ovako: najprije omotajte pređe oko pjenastog vijenca, a zatim pakirajte i crnu čipku i dodajte nekoliko cvjetnih vlakana. Nakon toga, ljepilo španjolski mahovinu na vrhu čipke i stavite crnu pticu na vrh. Zastrašujući znak je konačni dodir.

Spooky je također najbolja riječ za opisivanje vijenca na Justagirlblogu. Provjerite upute i saznajte kako napraviti taj pauk web koji dodaje turobni dodir cijelom dizajnu.

Iz nekog razloga, crne vrane prilično su simbolične za Halloween. Zapravo su prilično slatka i stvarno inteligentna kada ih bolje upoznate. Na DIYs možete saznati kako napraviti Halloween vijenac koji koristi taj simbol. Potrebna vam je vina od grožđa, crna boja za raspršivanje, pištolj s vrućim ljepilom, lažna crna ptica, crna vrpca i crno-bijeli pera, lažna cvjetnica i trava.

U ovom razdoblju također bi mogli postati žarišna točka vaših ulaznih vrata, koje su našle na Thethriftressu. Da biste ih napravili, potreban vam je veliki konjski remen i nekoliko manjih, kao i crna boja za raspršivanje, čipka i ukrasni pauci. Crni ornamenti ptica mogu biti detalji koji dovode do izgleda.

Naravno, nisu svi Halloween vijenac moraju izgledati sablastan. Dizajn koji se nalazi na Ourbestbitesu je doista lijepa opcija, a sve što trebate napraviti je vijenac i crni tulip. Zatim ga možete ukrasiti tkaninom cvijećem i ukrasima u svijetlim bojama kao što su ljubičaste ili narančaste.

Slično možete upotrijebiti crni osjećaj, narančasto osvijetljenu, Halloween-temeljenu vrpcu i haljine igle kako biste napravili lijep izgled vijenca. Započnite s obliku stiropora. Pokrijte ga u crnom osjetilu, a zatim izrežite nekoliko traka od naranče osjetio i pin ih na mjestu. Posljednji korak je umatanje vrpce oko vijenca.

Tražite jeftin način za stvaranje podebljano Halloween vijenca? Provjerite Artsyfartsymama za upute o tome kako napraviti jedan pomoću bombona kukuruza. Sve što trebate je oblik vijenca, kukuruzni bombon i akrilna boja. Bojite oblik vijenca i zatim počnite ljepiti kukuruzni kukuruz na vijenac, komad po komadu.

Ako iz nekog razloga imate stropni medaljon koji leži okolo, pogledajte Madiganmade za upute kako ga možete pretvoriti u zanimljivu vijenac. Lako možete napraviti ovaj projekt za 5 minuta.