Izraditi Magistral Cabinet od Sebastiana Errazuriz

Izraditi Magistral Cabinet od Sebastiana Errazuriz
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Siguran sam da ste već već vidjeli dovoljno dizajn namještaja kako biste mogli ostaviti dojam na novom komadu. Kabinet je jedan od najčešćih dijelova namještaja, pa je vrlo zanimljivo kada netko dođe do novog dizajna, pogotovo kada je pametan i vrlo zanimljiv. Dizajner Sebastian Errazuriz stvorio je pravi umjetnički komad kada je imao ideju za ovaj kabinet. To se zove Magistralna vlada i ima vrlo razrađen izgled.

Najzanimljiviji detalj na ovom ormaru je dinamičan učinak svih kosa koji pokrivaju površinu ovog komada. Cijeli kabinet je zamotan u više od 80.000 hektara bambusa. Učinak je nevjerojatan. Svaki šmirgl od bambusa bio je pojedinačno udaren u prethodno rezbarenu drvenu konstrukciju, tako da je vrlo organiziran dizajn. Ali izgled nije sve što ovaj kabinet ima za ponuditi. Ova impresivna vanjska struktura krije nekoliko ladica i otvora koji su skriveni ispod ove šiljaste površine.

Kako se kabinet otvara, otkrivena su više prostora za pohranu. Kada je zatvoren, ima kompaktan izgled. To je vrlo funkcionalan i praktičan komad namještaja s impresivnim i umjetničkim dizajnom, zanimljivom kombinacijom koja nije lako pronaći. Ima dramatičan izgled koji bi bio izvrstan za moderan ili suvremeni dom. Učinak bi bio spektakularan.