Eklektična i iznimno ugodna klupska stolica

Eklektična i iznimno ugodna klupska stolica
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Vjerojatno ste upoznati s vrstom naslonjača koji ima sve: izgled, udobnost i sjajne materijale. Klupska stolica je među najcjenjenijim komadima namještaja koji spadaju u tu kategoriju. Ovaj komad namještaja možda neće imati vrlo originalan naziv, ali ga se lako razlikuje zahvaljujući njegovu elegantnom dizajnu. Kao što ime sugerira, glavni koncept koji je uzeta u obzir prilikom oblikovanja ovog naslonjača bio je utjeha.

Doista, klupska stolica je vrlo udoban komad namještaja. Tipičan je oblik fotelje ovog tipa, ali njegov dizajn nešto je drugačiji od tradicionalnih. Na primjer, tijelo je prekriveno kožom, no nasloni za ruke su izloženi i nepreklopljeni. Oni su dio drvenog okvira i stvaraju kontinuirani dizajn. Štoviše, postojao je još jedan razlog za taj detalj. Nasloni za ruke imaju ravne površine i stabilne strukture, a to omogućuje korisniku da ga koristi kao mjesto za odmor čaše, šalice, uklanjanje kontrole i sve ostalo što mu je potrebno.

MoreINSPIRATION
  • Moderna i udobna fotelja Mazy
  • Ograničeno izdanje Superleggera naslonjača
  • Fotelja Bilson kožnog kluba

Još jedan zanimljiv detalj o Clubu je da je dizajniran imajući na umu i stil i održivost. Izrađena je pomoću pepeljarskog okvira sa zglobovima izrađenim od krušaka od oraha i tipli s teksturom i završetkom koji odgovara furniru oraha. Sadrži i šperpločnu školjku koja se visi s okvira i crne presvlake s elegantnim detaljima. Materijali su dobiveni lokalno i održivo, a oni su pomogli u stvaranju vrlo uglednog komada namještaja koji bi izgledao elegantno u svakoj dnevnoj sobi. Dizajniran od strane Daniel Edwarda.