Dinamički Ramirez Knjižnica

Dinamički Ramirez Knjižnica
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Ponekad jednostavne i praktične stvari su korisnije i ljepše od onih koje izgledaju elegantnije i sofisticirane. Njihova ljepota se pojavljuje u svojoj jednostavnosti, veliki emocionalni utjecaj ima na nas i način na koji nam to postaje korisno. Uzmite npr. Cvijet. To može donijeti puno radosti i može generirati više emocija od skupe dragulje ili neke odjeće koja postaje izvan modne ili pogoršava u vremenu. Isto se može dogoditi jednostavnim komadom namještaja koji se može koristiti za nekoliko stvari ili ga možete ažurirati kada osjetite potrebu.

Također je riječ o ovom višenamjenskom, dinamičnom ramenu Ramirez, koju je dizajnirao tim u Mobu (Isus Irizar, Lucia Soto i Andrea Flores). Ova čvrsta drvena polica s dijagonalnim okvirom ima dinamičan izgled. Njegov dizajn stvara plutajući učinak kao da je u neprestanom kretanju, tako da imate dojam da je spreman za savijanje cijelo vrijeme.

MoreINSPIRATION
  • Ventana Vista knjiga
  • Nekonvencionalni Bendy Rubber Bookshelf Lukea Harta
  • 5 načina da prilagodite svoju matičnu ploču

Na prozračnim policama možete staviti svoje omiljene knjige, ukrasne predmete ili čak cvjetne lonce. Korištenje grubog drva dodaje ga na rustikalni dodir, što vam omogućuje da se sjetite onih prekrasnih rukotvornih predmeta koje su stvorili nadareni obrtnici. Dijagonalni okvir čini ga izvrsnim dijelom prostora. Tako će vaš rustikalni dekor postati privlačniji i također može uživati ​​u praktičnosti ove lijepe drvene predmete. Činjenica koja je prostrana i prozračna pružit će vam mogućnost da na policama pohranite mnogo stvari.