Kreativni zidovi na Facebooku David Choe i Jet Martinez

Kreativni zidovi na Facebooku David Choe i Jet Martinez
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Postoje sve vrste umjetnika vani i svi imaju svoj stil i vlastitu domenu od interesa. Za David Choe to je grafiti. On je San Jose, kalifornijski umjetnik grafita koji je zamoljen da stvori zidnu sliku za Facebook. Umjetnik je plaćen u zalihi, što znači da kada se Facebook javno javno objavi kasnije ove godine, on stoji da iznenađuje 200 milijuna dolara. Rekao bih da je to bio prilično dobar posao.

Umjetnik je također ugovoren da u nekim od starijih zgrada Facebooka izrađuju neke druge zidne grafite. Njegova se umjetnost može vidjeti tamo po zidovima. Od tada je također dobio i slikanje nekih zidova unutar novog Facebook sjedišta. Valjda Facebook tim stvarno voli svoj posao. Čini se legitimnim jer je takav nevjerojatan umjetnik.

MoreINSPIRATION
  • 9 Lijepa djeca Wall Murals Ideje
  • Facebook West, novi sjedište kampusa Frank Gehry
  • Jedinstveni graffiti stan u Kopenhagenu

Lijepa mladenačka buketa koju vidite u njegovim slikama oslikala je još jedan sjajni umjetnik Jet Martinez. Umjetnik iz San Francisca zamoljen je da napravi kreativni zid i dođe do ove vrlo lijepe ideje. To je neuobičajena tema u ovoj domeni, ali zid je vrlo lijep. Možete ga diviti ovom novom kampu Menlo Park. To je vrlo svijetla i šarolika tvorevina koja bi trebala staviti osmijeh na lice svakoga tko prolazi pored njega. {Found on sadames and mymodernmet}.