Šarolik interijer apartmana u Göteborgu

Šarolik interijer apartmana u Göteborgu
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Ovaj lijepi i šareni apartman nalazi se na ulici Molin 17 u Vasastaden, Gothenburg. Stan ima 118 četvornih metara i ima 3,5 sobe. To je zapravo stambeni objekt i nalazi se na 4. katu u zgradi od 5 atora u Göteborgu. Na njega se može pristupiti putem dizala. Stan je trenutno na tržištu za 4,9 milijuna SEK.

To je šareno i prozračno, a sobe su prostrane i svijetle. Zidovi u dnevnoj sobi su bijeli i imaju neke detalje blizu stropu koji su oslikani crvenim / narančastim tonovima. Dnevni boravak ima drvene podove i zakrivljeni prozor. Namještaj ovdje je casual, moderan i vrlo udoban. U ovoj sobi postoji nekoliko boja, a mogu se vidjeti i kroz cijeli apartman.

MoreINSPIRATION
  • Moderan i živopisan apartman u Göteborgu
  • Svijetlo i pozivajući 56 četvornih metara stan u Göteborgu
  • 52 četvornih metara Gothenburg stan

Zidovi su ukrašeni slikama koje imaju impozantne drvene okvire. Oni se podudaraju s nekim namještajem. Dnevni boravak je otvoren spavaćoj sobi na jednoj strani i na ono što izgleda kao studio u nekoj vrsti na drugoj strani. Spavaća soba ima više tradicionalni izgled, pozadinu i cvjetne motive na zidovima i lijepa privjeska svjetiljka. Uz ovu spavaću sobu nalazi se garderoba / studija. Ovo je mala soba s romantičnim zrcalom i mnogo mjesta za skrivanje krpica i drugih pribora. Kuhinja je svijetla i prostrana, a uključuje i mali prostor za doručak.