Šarmantna i elegantna kuća u Malmu

Šarmantna i elegantna kuća u Malmu
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Sljedeća kuća iz Ljungskogena udaljit će vam dah. Ne samo mjesto, nego i nevjerojatno moderan i luksuzan dizajn te sve značajke zaljubljujete u ovu sanjivnu nekretninu. Svaki detalj je potpuno u skladu s cijelim konceptom i izrađen je s najboljim materijalima za vašu udobnost.

Kuća ima 271 m2 stambenog prostora na 1 1/2 etaže i fantastičnu veliku samostojeću bazensku kuću sa 161 m2, okružena sa dva terasa sa ukupno 140 m2. Na katu se nalazi elegantna kuhinja Siematica, opremljena ILVE-om sa 90 cm širokim plinskim pećnicama s dvije električne strujne pećnice, pećnicom od nehrđajućeg čelika Miele, mikrovalnom pećnicom s roštiljem, aparatom za kavu Miele i, naravno, hladnjakom, zamrzivačem i izgrađenim u perilici posuđa.

MoreINSPIRATION
  • Šarmantna kuća s malim bazenom
  • Crna kuća by Andres Remy Arquitectos
  • Luksuzni bazen u Krfu

Sad je to pakao kuhinje! Na prvom katu je i 62 m2 dnevni boravak s kaminom u prirodi i glavnom spavaćom sobom, s izravnim ulazom u lijepu kupaonicu ukrašenu osobinama Alessi i dizajnom Philippe Stark i Hans Grohe. Gornji kat spaja otvorenu obiteljsku sobu, četiri spavaće sobe s francuskim balkonima i dvije atraktivne kupaonice.

I to nije sve! Imanje također ima autonomnu veliku bazenu od staklenih zidova s ​​bazenom veličine 5x12m, saunom, tuševima i dovoljno prostora za vježbanje. Imam više automobila ili želite puhati zabavu, nemojte brinuti o parkiralištu, jer imanje ima autobusa za dva automobila i dodatno mjesto za još tri automobila. Pronađeno je na skeppsholmenu.