Šarmantni i šareni kućni ukras Graciele Rutkowski

Šarmantni i šareni kućni ukras Graciele Rutkowski
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Vrlo je lako izvaditi kada se miješaju stilovi, teksture i boje. Morate imati vrlo oštro oko kako biste upotrijebili pravu količinu boje ili kombinirali različite vrste uzoraka i tekstura bez stvaranja prevelike kombinacije. Ovi domovi su izvrstan primjer savršene ravnoteže. Dizajn interijera bio je stvaranje Graciele Rutkowski i ima izgled koji je oba casual i glamurozan.

Paleta boja nije veoma velika, ali postoje različiti tonovi i nijanse te se kombiniraju na neočekivane načine. Čini se da se boje koriste u paru, a dvije najočitije su tirkizne i okerne. Oni se mogu smatrati komplementarnim bojama i lijepo se podudaraju. Spavaća soba je iznenađujuće šarena, a ipak je također vrlo umirujuća i mirna. Tirkizne zavjese i svjetiljka odgovaraju zidovima i uzglavljem je naglasak. Kombinacija tirkiza i bijele boje je vrlo svježa.

MoreINSPIRATION
  • 10 naših omiljenih dekoracija interijera
  • Dodajte dodir boje u vaš dom bojanjem zidova
  • Šarena svijetla obnova Tobija Fairleyja

Sjedala i blagovaonica uglavnom su oker s žutim i smeđim umetcima. Postoji i varijanta s lagano zelenim i tirkiznim elementima. Dnevna područja obično su neutralnija u smislu boje. Uglavnom se oslanjaju na uzorak i teksturu. Kupaonica se također ne zanemaruje. Jednostavan je, ali privlačan, zidovi s uzorkom, skulpturalno ogledalo i vrlo koherentan dekor.