Kaotična lampa Xuan

Kaotična lampa Xuan
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Inovativni studio INNOVO temeljen na kineskom kinu je došao do zabavnog, ali neobičnog dizajna svjetiljke. Stvorili su ono što izgleda kao dlakava svjetiljka, s kaotičnim izgledom. Svjetiljka zapravo nema kosu, to je iluzija koja čini da izgleda na taj način. U svakom slučaju, to je smiješno izgled koji ovu svjetiljku čini nekonvencionalnim komadom, prikladnim za sve moderne kuće.

Xuan svjetiljka je zapravo od bambusa. Na vrhu možete vidjeti originalni komad bambusa koji se zatim dijeli na puno manjih komada. Fine i glatke kriške bambusa nalikuju ljudskoj kosi. Budući da su tako tanki i glatki, lampa nema standardni oblik. Izgled se može lako promijeniti ručno ili ostavljajući prozor otvoren. Povjetarac će učiniti sav posao. To je vrlo zanimljiv pristup koji vam nudi priliku za interakciju s svjetiljkom i promijenite dizajn na način na koji želite. Baš kao što promijenite frizuru, možete učiniti isto s svjetiljkom. To je zabavan i modularan komad koji ga čini znatno teže dosade.

Meko svjetlo koje pruža ova svjetiljka stvara lijepu intimnu i romantičnu atmosferu. Iako sam potpuno voljela ovu svjetiljku, ipak sam malo zabrinut zbog činjenice da nije sigurno da imate svjetiljku od tankih komadića bambusa u vašem domu.