DIY Mini ploča zidne ploče

DIY Mini ploča zidne ploče
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

S povratkom u školu na nas, vrijeme je da naši prostori budu spremni za učenje (tužno, znam)! Međutim, kako bi dobili dobre ocjene i ne zaboravite kada su ti projekti zbog, imaju prostor koji radi za vas je važno. Uz to, rekao je da je lako utopiti u svim proizvodima koje morate dobiti za povratak u školu sezone. Mislim, govorili su pomagala, posteljinu, organizatore i moguće novo računalo (ako odlazite na fakultet).

Kako uštedjeti na novcu i donijeti malo DIY u svoj život, I,Äôm će se prikazuje kako napraviti svoj vlastiti mini uokvirena ploçe od jeftinog nedovršena drvena puzzle komada ladicu!

Sada ove nedovršene drvene ladice za puzzle možete pronaći u zanatskoj trgovini ili online za super jeftini. Lijepo je što ste dobili dvije potencijalne projekte u jednom jer morate ukloniti slagalice kako biste izradili svoju mini ploču. Ove se slagalice tada mogu koristiti u kasnijem projektu, poput stvaranja podmetača. Nakon uklanjanja dijelova imat ćete svoju ladicu koja će se koristiti za ovaj projekt.

Međutim, ako možete pronaći nedovršenu drvenu ladicu s ladicama za zagonetke, umjesto toga uvijek možete koristiti malu mršavu ladicu!

Pribor

  • Nedovršena drvena slagalica ili redovita ladica
  • Boja ploča
  • Akrilna boja
  • Četkica za pjenu
  • Držač pločica Scrabble
  • E6000 Glue
  • Kreda

Korak 1: Bojite vanjski rub vaše ladice za slagalice i postavite je na stranu da se osuši.

Korak 2: Bojite unutrašnjost svoje ladice za slagalice s pločom na ploči.

Tijekom ovog koraka želite slijediti upute na ploči ploče koju koristite. Neke boje imaju različita vremena sušenja i određeni broj kaputa koje biste trebali bojiti. Za ovaj projekt sam završio slikarstvo četiri sloja Ploča boje sa svakim slojem ide u drugom smjeru (prvi sloj sam naslikao vertikalna, drugi horizontalni i tako dalje). Između slojeva ostavljam boju suhom sat i onda (nakon što su sva četiri kaputa suha) 24 sata da bi se lijek izliječio.

MoreINSPIRATION
  • DIY: Držač šalice kave za zid
  • DIY Uokvirena ploča
  • DIY ploča ploča

Ponovno slijedite upute na bočici boja za ploču.

Korak 3: Bojite držač pločica i postavite je na stranu da se osuši.

Korak 4: Nanesite E6000 ljepilo na stražnji dio držača pločica i pričvrstite ga na rub drvene ladice. Zatim stavite cijelu stvar na stranu da se osuši.

Nakon što je Vaš Scrabble pločica nositelj suši na svoj puzzle komada ladicu, a zatim you,Äôre spremni objesiti svoj novi mini ploču za pisanje!

Ova mini ploča bila bi savršeni dodatak spavaonici ili čak u kuhinji! Također možete ići tako da dodate mini školjke ili kuke na okvir dio, kako bi mini ploča još više korisna.

Na strani napomene, moj slagalica je već imao kljun za zubac na leđima za vješanje. Međutim, ako koristite neku drugu vrstu ladice za ovaj projekt, jednostavno zalijepite kuku za zupčanike na stražnjoj strani ladice.

Ako ste napravili ovaj mini ploča ploče, kakvu biste boju bojali?