Keramički kupaonski namještaj Luca Cimarra

Keramički kupaonski namještaj Luca Cimarra
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kada odaberete objekte za svoju kuću, morate obratiti pozornost na sve aspekte i detalje, bez obzira na boju zidova, komada namještaja ili set kupaonskog namještaja. Sve je važno, od najvažnijih predmeta do najsitnijih detalja. Danas se zaustavljamo na setu kupaonskog namještaja, koji bi se mogao činiti manje važnim, ali nije upravo suprotno. Provedimo dovoljno vremena u kupaonici i kad se opustite tuširanje, okolna atmosfera može pridonijeti vašem općem raspoloženju.

Kada svaki objekt bude u skladu s vašim željama i na svom mjestu, sve je jednostavno i osjećate se lako. Keramički namještaj za kupaonice postavljen na slici čini se da pruža sve što očekujete od kupaonskog seta. Jednostavno, bijelo i elegantno, a sve pruža visoku kvalitetu i dobar ukus. Savršeno se slaže sa sivom zidom i podom, ali je oblik, kvaliteta materijala i mješavina stakla i keramike koja daje elegantnu notu kupaonice.

MoreINSPIRATION
  • Purple Modern Bathroom Design od Viva Ceramica
  • Igrati Moderni kupaonski namještaj od SONIA
  • Jednostavna i privlačna kolekcija drvenog namještaja za kupaonicu

Ništa se ne može usporediti s osjećajem kada vam se sviđa ono što vidite i kada ulaziš u mjesto s visokokvalitetnim materijalima. Kao da mijenja vaše raspoloženje, na dobar način i to je najbolji dio toga. Luca Cimarra je dizajnirao keramički set na slici; to je sve što biste željeli od takvih objekata pod poznatim imenom Viva Chrome.