DIY je gladak i moderan mačji grebanjak

DIY je gladak i moderan mačji grebanjak
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Imanje mačaka ne znači da se vaša kuća mora pretvoriti u područje katastrofe igračaka, tretira i oči i ogrebotine mačaka. Imam dvije zdrave kućne mačke koje vole ispočetka, pa im je potrebna određena površina za igru ​​i izoštriti kandže. No, nažalost, većina stabala i škara za mačkare kupljenih u trgovini su neprivlačna ili vrlo skupo. Srećom, izradu vlastite mačke grebanje je super jednostavno i može se obaviti pomoću dva komada drveta i užeta.

Volim ovaj scratcher jer osim što je stvarno lako napraviti, to je vrlo elegantan izgled! Možete ga prilagoditi bojanjem bilo koje boje koju biste željeli, a dovoljno je malen da bude uklonjen ako je potrebno. Ako želite naučiti kako napraviti elegantan i moderan scratcher za vaš dom, pročitajte dalje!

Pribor:

 • Dvije komade drva
 • Kutna pila, zaštitne naočale
 • Jute ili sisal konop
 • Ručni čavlić
 • Ljepilo
 • Šmirgl papir
 • Boja
 • Nail pištolj

Upute:

1. Odlučite kako visoka, duga i široka želite da vaš mačji grebanjak bude. Zatim izrežite dva komada drveta pomoću tih mjerenja. Jedan komad drveta bit će dugo nakošen komad, a drugi će biti komad koji podupire duge komade.

2. Podupirajte komade jedni protiv drugih i odlučite koliko će kut koji želite stvoriti. Zatim upotrijebite svoju motornu pilu kako biste u skladu s tim izrezali dva komada. Nakon što se komadi odrežu i lijepo uklapaju, upotrijebite papir za brusenje kako biste izbacili svako zacrnjeno mjesto.

3. Boja obje komade. Išao sam s dubokim ljubičastim.

4. Kada su suhe, zgrabite svoj užad, ručni pištolj i ljepilo. Da biste počeli stvarati područje za ogrebotine, pričvrstite kraj užeta na stražnji dio duljeg dijela gdje god želite da se ogrebotina pokrene. Zatim ga čvrsto pričvrstite nekoliko puta, pričvršćivši se spojnicama.

MoreINSPIRATION
 • Moderni kritičar Cat Scratcher
 • DIY Scrap Wood Moderna planinska umjetnost
 • Elegantan i moderan namještaj za klupe

(Napomena: pobrinite se da uvijek pričvrstite na stražnjoj strani komada, ne želite da vam kitty's pandže zapeti u spajalicama na vrhu!)

Dodajte malo ljepila ispred scratchera radi dodatne sigurnosti. Dok nastavite s navijanjem, pričvrstite svakih nekoliko redaka (na poleđini ogrebotina) kako biste pričvrstili uže. Kada zavrąite zavijanje, pričvrstite kraj konopa s većim spajalicama.

Dok zavijate, možete se uključiti u neke loše mjesta ili praznine. Samo ih brišite gurajući strane gore. To će zatvoriti praznine za lijep, čist izgled.

5. Osigurajte dva komada zajedno pomoću ljepila i pištolja za nokte. Ako imate nešto što možete koristiti za pričvršćivanje dviju komada, možete koristiti vrlo jak ljepilo i nokte. Nisam imala ništa sa slaganjem komada, pa sam samo napravio liniju ljepila i pričvrstio komade na mjestu.

Nakon što ste pucali u nokte, možete ispuniti rupe s kit i boje preko njih za glatke završiti, ili možete samo slikati nad njima na kamuflirati ih.

I to je to - jednostavna, malena, moderna mačkica koja će vašu mačku usrećiti i izgledati dobro u vašoj sobi!