Svijetli i zabavni dizajn narančaste boje

Svijetli i zabavni dizajn narančaste boje
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kada uređujete određenu sobu kuće morate slijediti neke korake. Na primjer, morate odlučiti o temi u boji. U ovom slučaju, Stephanie je izabrala za svoju sobu narančastu boju. Boja koju odaberete jednostavno može biti vaša omiljena boja ili bi mogla biti ona koju smatrate najboljom za tu određenu sobu. Za spavaću sobu rekao bih da je naranča malo previše jaka, posebno u nijansi koju je Stephanie izabrala, ali to nije za mene da odlučim.

Stephanieova soba nalazi se negdje u Poway, Kalifornija. Nije spavaonica, nego soba za zabavu pa u tom slučaju naranča nije tako loš izbor. Soba za zabavu trebala bi biti svijetla, dinamična i zabavna, a Stephanieova soba je u skladu s tim. Zidovi su oslikani narančastom bojom, a jedan od zidova prekriven je drvenim pločama, vrlo lijepim i zabavnim.

MoreINSPIRATION
  • Spektakularna obnova obiteljske sobe: od tamne do svijetle u 2 mjeseca
  • Boja neiskorištenog dizajna interijera - kako koristiti narančastu unutrašnjost
  • Uređenje interijera svijetle kuće s drvenim podom

Naranča se također koristi za većinu namještaja. Sofa je svijetlo narančasta i lijepo je spojena s tim tirkiznim stolicama. Ostatak namještaja je bijeli. Bijeli je dobar izbor ako zaista želite naglasiti glavnu boju koju ste koristili u sobi, u ovom slučaju narančasta. Što se tiče ostalih ukrasa i čvora, soba također uključuje disco-ball i veliki TV zaslon za igre. {Pronađeno na apartmanskoj kući}

Popularni Postovi

Velike Ideje

Kategorije: