Crno-bijeli stambeni kompleks tvrtke Holgaard Arkitekter

Crno-bijeli stambeni kompleks tvrtke Holgaard Arkitekter
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Crno-bijela kombinacija je bezvremena. Uvijek je bio lijep i elegantan, i uvijek će biti, a to vrijedi samo za sve, posebno dizajn interijera. Ovo je unutarnji dizajn industrijske zgrade smještene u Kopenhagenu. Bio je to projekt danske tvrtke Holgaard Arkitekter. Od njih je zatraženo redizajn i obnova, kako bi se pretvorilo u stambeni kompleks.

Morali su izgraditi novu staklenu fasadu uokvirenu u bronci od aluminija i promijeniti unutrašnjost. On je zgrada koja je nekad bila A-kuća, a potom je pretvorena u STAY. To je kompleks koji nudi nekoliko stotina apartmana s velikim interijerom i prekrasnim pogledom. Zgrada također nudi trgovine, poslovne prostore, ali uglavnom uslugu stanova.

MoreINSPIRATION
  • Komercijalni kompleks dizajn JUNGLIM arhitekture
  • Kompleks uredskog ureda Checkera cijepa njegovu neuobičajenu fasadu između dvije zgrade
  • Kulturno značajan kompleks GMP arhitekata

To su apartmani koji su potpuno namješteni i priključeni na hotelske sadržaje kao što su čišćenje, pranje rublja, doručak i fitness centar koji se mogu unajmiti za dan, mjesec ili godinu, ovisno o potrebama i interesima klijenta.

Nova građevina ima vrlo lijepu crno-bijelu unutrašnjost. Posebno mi se sviđa, jer također uključuje tonove sive i čini se da se osjećate kao u starom filmu. S obnovom i obnovom, zgrada sada ima jedinstveni karakter. Moderna je, ali i dalje zadržava neke od starih značajki i to mu daje jedinstven izgled.