Beautoful Nevis bazen i vrt paviljona Robert M. Gurney

Beautoful Nevis bazen i vrt paviljona Robert M. Gurney
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Ovaj prekrasni paviljon se nalazi izvan Washingtona D.C. i to je više nego samo produžetak za život i rekreaciju. Zove se bazen i vrtni paviljon, ova struktura stvara vezu između obližnje šume i bazena i njegove terase. Mjesto je vrlo lijepo smješteno. Ima šumu s jedne strane i prekrasni vrtovi s visokim prostorima koji ga okružuju iz svakog drugog kuta.

Ovaj paviljon je dizajnirao Robert M. Gurney. Nalazi se u blizini bazena i služi kao produžetak živih i zabavnih sadržaja. To je višenamjenski prostor koji se može koristiti kao polu-otvoreni dnevni boravak, pansion ili privatni prostor. Ima prekrasne vrtove s jedne strane, bazen s druge strane i šuma iza nje. Slika je zaista jedinstvena. Paviljon je prilično malen i izgleda kao minijaturna kuća.

MoreINSPIRATION
  • Prekrasan vrtni paviljon umotan u staklo
  • Moderna kuća u Delawareu, Robert M. Gurney
  • The Peterson Residence Robert Gurney arhitekata

Ima kompaktni oblik, oba unutarnja i vanjska područja te vrlo lijep kameni kamin. Oblik paviljona postavlja ga negdje na područje suvremene arhitekture, dok visok kameni kamin daje tradicionalni izgled. Unutrašnjost paviljona je jednostavna, moderna i ima fleksibilan dekor. To omogućuje da bude višenamjenski prostor i biti savršen izbor za različite aktivnosti.