Aqua Blue arhitektonski dizajn tiskan na kameni bijeli organski duvet

Aqua Blue arhitektonski dizajn tiskan na kameni bijeli organski duvet
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Jedna od mojih najdražih boja je plava. Imam kod kuće sve vrste predmeta koje su plave i nude mi veliko zadovoljstvo. Pokrivači, nakit, odijela Majice, vaze, cipele, šalovi, torbice, svjetiljke su plave boje. Čak je i boja koju sam izabrala za svoju sobu također plava. To je boja koja me tjera da razmišljam o beskonačnom plavom nebu ili o ljepoti plavog mora. Ponekad sam sanjarica, a možda mi je ta nijansa najbolji apartman.

Evo ponude za one koji vole tu boju i žele stvoriti ambijent sanjanja u svojoj spavaćoj sobi. To je aqua plavi set koji se sastoji od organskog pokrivača i pokrivača. Arhitektonski dizajn s zavojitim linijama bio je inspiriran kovanim željeznim vratima i ogradama. Aqua plavi model tiskan je na kamenu bijelu organsku pamučnu platnenu pločicu i šamare što je savršeni set za svaku spavaću sobu, bilo da se radi o modernom ili rustikalnom.

MoreINSPIRATION
  • Energizirajući poklopac organskog pokrivača suncokreta i šaš
  • Organska pokrivača šuma i šam
  • Moderan plavi i bijeli prugasti pokrivni pokrivač i šamar

Ako ste zainteresirani, ovdje su neke detaljne značajke: 100% organski pamuk, 200-thread count, zatvaranje gumb za pokrivač, zatvaranje kuverte za shams, pranje rublja i uvoz. Komplet je dostupan za cijenu između 19,19 i 87,15 eura.

Obično mi željeli stvoriti određeni dekor u našoj spavaćoj sobi i većinu vremena posteljina je ona koja donosi boju i stvara ono što imamo na umu. Razmislite o nekim događajima poput Valentinova. Ako želite romantičnu spavaću sobu crvenu posteljinu s nekim tiskanim srcima na njemu, učinit će svu razliku!