Talijanska zbirka po imenu Flavia

Talijanska zbirka po imenu Flavia
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Lasaidea donosi vrlo luksuznu kolekciju umivaonika koji mogu privući kupce svojim prekrasnim izgledom. Ova prekrasna talijanska zbirka zove se Flavia. Ovi umivaonici dolaze u atraktivnim bojama i imaju prekrasan završetak kao i njihove druge zbirke. Tap je vrlo moderan koji dodaje ljepotu cijelom bazenu. Ovaj umivaonik ima donju garnituru.

MoreINSPIRATION
  • Umivaonik u crnom Corianu
  • Jedinstveni umivaonik
  • Još jedna osvježavajuća talijanska kupaonska kolekcija Lasaidea

Ako tražite ideje o tome kako ukrasiti svoju kupaonicu stilom, ova zbirka je savršena za tu svrhu. To je zbirka koja ima umivaonik i ormarić. Oboje imaju moderan i lijep dizajn. Imaju vrlo lijepe meke i zakrivljene linije koje ih čine posebno prikladnim za modernu i elegantnu kupaonicu.

Ovaj komad ima vrlo lijepu kombinaciju boja. Umivaonik je obojen u vrlo lijepom dubokom crvenom tonu, a kabinet ima vrlo mekanu i svijetlu bež boje, gotovo bijelu. To bi izvrstan dodatak bilo kojoj modernoj ili suvremenoj kupaonici. To je vrlo funkcionalan komad namještaja koji će vašu kupaonicu izgledati elegantno i elegantno. Kabinet ima dosta prostora za pohranu, za sve stavke koje obično držite u kupaonici. Umivaonik je najzanimljiviji i najljepši dio ovog dizajna. Ima vrlo lijepu boju i lijepu zakrivljenu formu s sjajnim završetkom.