modul s dodatnim modulatorom od cijevi

modul s dodatnim modulatorom od cijevi
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Ponekad mislim da ljudi koji oblikuju stvari koje trebaju oko kuće nemaju nikakvih nadahnuća i mašte, već se samo usredotočuju na praktičnost predmeta. Ili barem ono što sam mislio kad sam tražio nove radijatore za moj dom. Svi su imali apsolutno isti oblik i dizajn te su se vrlo malo razlikovali. Ali moja kuća je prilično singularna i prostorije u njemu su vrlo različite i po veličini i dizajnu, tako da su mi potrebni različiti radijatori za svaki. Konačno sam odustao od svog sna i kupio sam redovne, ali sam pronašao ovaj nevjerojatan modularni radijator na internetu, čak i ako je to samo koncept i nisam siguran gdje i ako proda proizvod.

MoreINSPIRATION
  • 2012 Fina moderni radijator
  • Inovativne stolice cijevi
  • Vanjska modularna kuhinja tvrtke Jcorradi

Ovaj moderni grijač osmišljava Satyendra Pakhale za cijevi. Trebao bi biti modularan, pa možete kombinirati broj elemenata koji odgovaraju vašoj namjeni, a zatim ga montirati na zid i zatim ga priključiti na sustav grijanja. Na taj način ćete imati grijač vaših snova koji izgleda savršeno i vrlo je praktično. Možete koristiti svoju maštu i dobiti grijače različitih oblika, čak i boja i pretvoriti ih u umjetnička djela.

Možete koristiti ove posebne grijače u bilo kojoj prostoriji i nitko neće ikada pogoditi da to nije neki umjetnički dizajn, ali lijep grijač. Ako želite više tehničkih detalja o proizvodu, provjerite web stranicu Cijevi.