Moderan i svjež New York dom u Chicagu

Moderan i svjež New York dom u Chicagu
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kada ste neko vrijeme živjeli u New Yorku, obično se koristite sa stilom i onim što je tamo. Dakle, kada se preselite na drugo mjesto, kao što je ovaj mladi par učinio, želite doći do komada New Yorka. Strawnovi (Robin i njezin suprug) preselili su se iz New Yorka u Chicago.

Međutim, toliko su voljeli svoju prvu lokaciju koju nisu htjeli pustiti pa su tražili mjesto sa sličnim karakteristikama sve dok se konačno nisu odlučili kretati u Bucktownu. Zabavno je mjesto za život, s brojnim kafićima, barovima i sve većim brojem trgovina, kao u New Yorku.

Par je odlučio izgraditi vlastitu kuću. Započeli su projekt početkom 2008., a samo godinu i pol kasnije sve je bilo spremno. Dizajn interijera stvorio je Robin s njezinim kreativnim i imaginativnim umom. Inspirirala je neke knjige koje je pronašla u knjižaru u Chicagu i upotrijebila te ideje kao inspiraciju za vlastitu kuću.

MoreINSPIRATION
  • Schoolhouse se pretvorio u privatni dom u Chicagu
  • Velikodušnost i drama kombinirani u modernom Townhouseu u New Yorku
  • Bijesno moderno naselje u Chicagu

Donji kat kuće uključuje dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju i Robinov ured. Kao što možete vidjeti, to je veliki dom. I to nije sve. U prizemlju se nalazi apartman za goste, ured, kupaonica, praonica rublja, velika ostava, dječja igraonica / TV soba, dječja dvorana, druga teretana, ured i hodnik. Uprata ima gostinjsku spavaću sobu, glavnu spavaću sobu i dječju sobu s kupaonicama, kao i praonicu. {Pronađeno na Vårt nya hem}