Luksuzni projekt dizajna u Hong Kongu tvrtke Kelly Hoppen

Luksuzni projekt dizajna u Hong Kongu tvrtke Kelly Hoppen
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Svaki dizajner ima jedinstven stil. Istina je da postoje ograničenja u smislu onoga što dizajner može upotrijebiti kao inspiraciju, ali način na koji svaka osoba kombinira te elemente uvijek je jedinstvena i to je stil dizajner. Dizajner interijera često će ostaviti svoju marku na projektu i, ako se daje potpunu slobodu, taj će projekt predstavljati svoju viziju o tome kakav bi to prostor trebao izgledati.

U slučaju projekta Nanfung Developments, možemo reći da je rezultat vjeran prikaz, pa čak i sinonim dizajnerovog stila. Projekt je završio u 2013. u Hong Kongu britanskog dizajna interijera Kelly Hoppen. Uključuje dizajn dvaju luksuznih apartmana. Kao što možete vidjeti, svaki od dva apartmana ima vrlo različit dizajn interijera. Ipak, svi imaju zajedničku eleganciju, ljepotu i sofisticiranost dekora.

Od apartmana je vrlo elegantan dnevni boravak s elegantnim stolom za kavu koji je također bio stvaranje dizajnerice. Ovaj komad, u kombinaciji s crnim otomansima, organski log obloženi stol i crno drvo i srebro klinovi rezultira zapanjujući vizualni utjecaj. Također, lusteri u ovoj dnevnoj sobi su upravo nevjerojatna.

MoreINSPIRATION
  • Dizajn robne kuće u Hong Kongu Wonderwall
  • Tiny apartman u Hong Kongu s dizajnom vrlo kreativnog i funkcionalnog interijera
  • Dizajn interijera Fordovih projekata Rafaela De Cardenasa

Kao što je dizajner proglasio, ideja za ovaj projekt bila je stvoriti spoj gdje se Istok susreće sa Zapadom i stvoriti dva različita stila. Ali oba su apartmana zapanjujuća i, važnija od toga, imaju i funkcionalne i praktične interijere. Oni su savršeni primjeri kako funkcija može zadovoljiti stil.

Dizajner se oslonio na neutralnu paletu boja za oba apartmana, a rezultat je bio teksturalni dizajn koji je moderan, ali ima i bezvremensku ljepotu koju samo neki dizajneri mogu stvoriti. Crni podovi, koji oba apartmana dijele zajedničko, dodaju dramu u dekor, ali i održavaju jednostavan izgled.