Vodič za miješanje uzoraka u vašem domu

Vodič za miješanje uzoraka u vašem domu
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Uzorak miješanje je postao popularan trend u modi, a to je trend koji je prebačen u kući dizajn, kao dobro. Uzorci miješanja u vašem domu mogu pomoći da se daju više "živjeti" nego da izgledaju neosobno i izravno iz kataloga ili prozora. Ali postoje neke stvari koje treba uzeti u obzir prilikom miješanja uzoraka i boja, tako da vaše sobe ne završavaju izgledaju kao da ste samo baci hrpu stvari zajedno.

Izaberite shemu boja.

Prvo pravilo o načinu miješanja je da mora postojati nešto što ih sve zajedno. Imajući određenu shemu boja može vam pomoći pomicanje uzoraka izgleda namjerno. Ako ste nervozni oko miješanja uzoraka u vašem domu, idući s nečim jednostavnim poput crno-bijelog može vam olakšati u njemu. Zatim dodajte još jednu ili dvije boje s manjim predmetima.

Koristite umjetnost kako biste je sve zajedno spojili.

Ako ne želite samo odabrati nekoliko boja za svoju sobu, neka umjetnička djela to učiniti za vas. Ako odaberete jedan komad izjave za vaš zid koji ima više različitih boja, možete ih ugraditi u cijelu sobu u različitim uzorcima i teksturama. Tada će umjetnost biti središnji dio koji cijelu sobu drži zajedno.

Ravnotežite ga sa krutinama.

MoreINSPIRATION
  • Kako izmiješati i slagati uzorke poput dizajna Pro
  • Jastuci govore u boji i oni pričaju priču svog doma
  • Kako uklopiti šarene podove u vaš dom

Osim ako ste stvarno avanturistički, vjerojatno ne želite da sve u vašoj sobi bude drugačiji uzorak. Mješanje čvrstih tijela u vašu sobu može vam pomoći u ravnoteži. Ako imate kauč s uzorkom, možda pokušajte nekoliko krutih jastuka ili čvrste zavjese. Samo pazite da krute boje idu zajedno s shemom boja koje ste odabrali.

Koristite male stvari.

Možda imate uzorke na velikim predmetima u vašoj sobi poput namještaja, sagova i zavjesa. Ali vjerojatno je da su to prilično suptilni uzorci ili teksture budući da zauzimaju toliko prostora. Ako želite miješati u nekim stvarno podebljanim uzorcima i bojama, korištenje malih artikala kao što su jastuci i svjetiljke možete vam pružiti izgled koji želite, a da ne biste bili neodoljivi.

Bilo da uključite samo nekoliko jastuka s različitim uzorcima ili imate cijelu sobu puna raznovrsnih uzoraka, slijedeći gore navedene savjete mogu vam pomoći zadržati svoju sobu izgledajući kao dobro oblikovani prostor, a ne damping teren za sve svoje neusklađene komade.

Fotografije: 1, 2, 3 i 4