Poznata kuća poznatih ljudi

Poznata kuća poznatih ljudi
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Možda nećete razmišljati o ovoj kući kad prvi put pogledate sliku. Ali čekajte da čujete tko je tamo živio. To nije samo jedna poznata osoba, za nekoliko drugih koji tamo žive jedan za drugim. Kao da ova kuća ima magnet za slavne osobe. Pitam se što ih točno čini kao ovo mjesto. Možda je to mjesto, možda je elegantan dizajn interijera ili cozyness i umirujuće atmosfere.

Budući da ne trebamo započeti popis negdje, najprije biste trebali znati da je ovo mjesto prvi vlasnik nitko drugi nego slavni i legendarni Charlie Chaplin. Kuća datira još od 1920. godine i od tada je doživjela nekoliko izmjena i renoviranja. Nakon Charlie Chaplin, bilo je vrijeme da netko drugi krene tamo. Tako je Robert Downey Jr. odlučio živjeti s Sarah Jessicom Parker. Preselio se tamo 1992. godine jer je želio pronaći neku od Charlie Chaplinove energije dok se pripremao za film o komičaru.

MoreINSPIRATION
  • 10 poznatih građevina koje apsolutno morate vidjeti
  • Poznati dizajn restorana sa sendvičem odreska u Melbourneu
  • Luksuzna riva kuća s nevjerojatnim pogledima na jezero

Nekoliko drugih poznatih osoba posjedovalo je ovu kuću. Među njima možemo nabrojiti i Kenau Reeves, David Schwimmer i mnoge druge. Sadašnji vlasnik ovog mjesta je Andreas Carlsson. Iako to može zvučati čudno, ne mogu se pomisliti na činjenicu da sve te slavne osobe dijele istu spavaću sobu, iako u različitim vremenima. {Pronađeno na Vårt nya hem i slike Katarine M. Brown}