40 Božićnih vijenaca Ideje za 2011. godinu

40 Božićnih vijenaca Ideje za 2011. godinu
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Od danas pokušavamo pokriti više članaka vezanih uz Božić kako bismo imali lijep i topli odmor. Drevna Grčka, Rim i ostale drevne civilizacije svjedočile su vijencu da dolaze iz dubina prošlosti u svoje ruke i vode naprijed ka vječnoj budućnosti. Vijenče uvijek dolaze kao povoljan simbol: ponekad obilježiti pobjedu nad neprijateljem, ponekad govoriti jezik dobre volje i čak ukazivati ​​na budućnost. Samo vijenac vas može osigurati u Shelleyjevu izrazu: "ako zima dođe, može proljeće biti daleko iza sebe"?

Dolje na zemlji, u vrijeme Božića i trebate ukrasiti vijence za vrata, prozore, stubište, zidove itd. Uzmite gustu metalnu žicu; vezati krajeve da bi mu dali kružni oblik. Sada, u krugu, dodirujte sjeckani grančice s listom ili dva, neprekidno. Nabavite neke loptice i vrpce u boji. Pokrijte gole dijelove grančica s kuglicama u boji i između njih stavite lukove napravljene s vrpcom. Također možete vezati srebrne zvijezde u boji.

Tradicionalno, bobice jagode koriste se za izradu vijenci. Vjeruje se da je Božić dobio zelene i crvene tonove. Možete napraviti vijenac sa svetim bobicama i ukrasiti s pinecones, bijelo cvijeće, da se dodati okus sezone, uključujući snijeg. Možete staviti takav vijenac u svoje stube.

MoreINSPIRATION
  • 15 Božićni vijenac Ideje za 2010 po Potterybarnu
  • Ideje za ukrašavanje božićnih drva za 2011. godinu
  • Božićni vijenac Ideje za uređenje

Za ažuriranu verziju vijenca možete koristiti lisne grančice vezane za oblik kruga, s pincestonom, bijelim kuglicama i jabukama i narančama vezanim za njega. Ne samo da će dodati boje, već i oblike vašeg vijenca. Stavite ga na središnji stol i stavite svijeće u sredinu.

Budući da vijenac pokazuje stalni tok vremena, djeca moraju imati svoje mišljenje. Majčin zeleni šal, tatina crvena kravata lijepo će oblikovati krug. Sada neka bude ukrašena raznobojnim kuglicama vezanim na svaku stranu kruga. Odbačeni ukrasi mogu proširiti svoj sjaj kako bi odražavali žarki duh djece. {Pics from bhg.com and flickr}