15 Prekrasna stalka za limunadu, "veliki simbol ljeta"

15 Prekrasna stalka za limunadu, "veliki simbol ljeta"
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Još nije ljeto dok ne vidite stalak za limunadu. Kao dijete, imate svoj stalak za limunadu divno. To je kao tradicija koja nikad ne stari. Naravno, djeca nisu jedini koji mogu uživati ​​u ovom iskustvu. Kao odrasla osoba, možete prihvatiti ideju i iskoristiti ga na svoj način. Stanica limunade mogla bi biti vrlo lijepa osobina za otvorenu zabavu ili roštilj.

To može biti osvježavajući dodatak nečemu povremenom i zabavnom. Stil koji odaberete potpuno odgovara vama. Možete ići s nešto suvremenijim i sofisticiranijim ili možete odabrati rustikalniji i tradicionalniji pristup ovoj klasičnoj značajci koja osvjetljava naše ljeto.

MoreINSPIRATION
  • DIY Ladica s ladicama dizajneri zabavni za izradu i sjajnu upotrebu
  • Outdoor Bar Designs koji čine Late Summer stranke neodoljivima
  • IKEA TV stalak dizajn možete izgraditi sebe

Izgradnja limunade stalak je zapravo prilično jednostavan. Trebate samo drvo i slobodno vrijeme. Možete čak koristiti drvenu paletu koju možete lako pronaći u lokalnim trgovinama. Izvadite paletu i koristite daske za izgradnju čvrste konstrukcije. Zatim napravite okvir za podršku znaku.

Limunadu možete ostaviti razigranim i veselim izgledom tako što ćete ga slikati u svijetlim i živim bojama ili možete zadržati rustikalni i jednostavni izgled odabirom jednostavnijeg dizajna. Ako je štand za djecu, najbolje je pustiti ih da se uključe u proces i dopustiti im da ga ukrasite kako žele.

Izvori slike: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 i 15.