12 načina da uštedite novac Grijanje svog doma

12 načina da uštedite novac Grijanje svog doma
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Iskreno govoreći, danas, čak i ako čujemo sve više i više o eko domovima, ili o kućama koje ne troše previše energije, praktički govoreći, ti domovi nisu naši, pa se stoga moramo brinuti o sebi, o kako smanjiti iznose iz računa ili kako uštedjeti novac grijanje naše kuće.

Dakle, ako do sada niste imali ideja o tome kako uštedjeti novac za grijanje svog doma, evo nekoliko načina:

1.Postavite svoje stare prozore PVC-om. Oni će spasiti toplinu koja će biti prenesena izvan, pa će vas spasiti od odbacivanja novca uzalud.

2. Izolirajte vanjštinu kuće izolacijskim materijalima. Ova metoda je čak i bolja od zamjene prozora PVC-om.

3. Izolirajte pod izoliranim materijalom. Budući da se toplina može prenijeti čak i kroz pod, to također može smanjiti račun plina.

4.Izolate unutrašnjost kuće. Ova metoda nije prečesto korištena, jer može smanjiti prostor od kuće, ali ako druga rješenja nisu moguća, onda to može biti rješenje.

MoreINSPIRATION
  • Pametni načini za uštedu novca na kućnom pregradnjom
  • Kako uštedjeti novac pri izgradnji kuće
  • Kako uštedjeti novac pri kupnji kuće?

5.Buy svoj vlastiti generator topline. Nemojte trošiti novac na boravak u sustavu javnog grijanja, jer ćete morati platiti više nego što ste zapravo potrošili.

6.Ugradite klasične radijatore, napravite nekoliko promjena u kući i postavite cijevi za grijanje u pod. Pametan je i vrlo praktičan, a također će vam dati više prostora u kući

7. Osigurajte da vlaga iz vaših zidova nije prevelika. Ako je prevelik, onda postoje posebni uređaji koji će vlažnost dovesti do normalne.

8.Fix svoje zidove, ako imaju strukture problema, jer oni mogu biti oni koji su odgovorni za ogromne račune za grijanje.

9. Promijenite gorivo za grijanje od plina do drva. Čak i ako za ovu investiciju dobijete potpuni povrat uloženih sredstava u nekoliko godina, drvo je daleko jeftinije od plina, stoga će se vaše račune ozbiljno smanjivati.

10. Ako se još ne možete priuštiti da promijenite prozore PVC-om, tada biste njihove stare drvene okvire trebali zamijeniti novima, jer je to mogućnost da mogu imati trulo i stoga više ne nude zaštitu protiv prijenosa grijanja

11. Ako ne koristite sve prostorije svoje kuće i ne zagrijavate, onda bi bilo dobro kupiti vrata od izoliranja materijala i zamijeniti stare.

12. Budite sigurni da kupujete na PVC prozora Low-E stakla. Ovaj časopis kralja namijenjen je da ne dopušta da se čestice vode polože na nju, pa stoga nećete morati držati prozore otvorene, a zapisi će se također smanjivati.