12 Alati Svaki kućni vlasnik trebao bi imati

12 Alati Svaki kućni vlasnik trebao bi imati
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Postoje određene stvari koje bi svaki vlasnik kuće trebao imati. Dobar primjer bi bio skup alata. Nikada ne znate kada ćete ih trebati i najbolje je imati ih umjesto da ih posudite ili kupite na licu mjesta. Pogledajmo dakle ove osnovne alate.

1. Odvijač.

Na primjer, većina prekidača za svjetlo zahtijevaju odvijač s ravnim glavama. Tako bi bilo pametno imati barem jedan. Budući da je veličina također važna, možda ćete htjeti početi sa skupom od tri. Na taj način ćete znati da ćete biti spremni za većinu situacija.

2. Dodirnite mjeru.

Mjera traka je neophodan alat za bilo koji dom. Pomaže vam da shvatite gdje i gdje možete postaviti različite predmete, a također vam omogućuje izračunavanje tlocrta i veličine namještaja. Prvo morate mjeriti i kupiti kasnije.

3. Razina.

Nabavite sebi razinu i možete zaboraviti na procjenu je li površina ravna ili ne. Nagađanje nije točna znanost i ne bi trebalo biti nešto za rad, pogotovo kada su važne stvari na kocki.

4. Utility nož.

Nož za nošenje je vrlo koristan predmet i služi na mnogo različitih načina. Možete ga koristiti za otvaranje okvira, obrezivanje rubova tepiha ili uklanjanje boje oko prozora. To je nešto što cijenite još više kada ga imate.

5. Čekić.

Čekić vam može pomoći na toliko mnogo načina. To je jedan od osnovnih alata za kućanstvo i kuće. Koristite ga za pričvršćivanje slike na zid, za uklanjanje ili ubacivanje noktiju ili za skidanje zida. Čekić će vam trajati cijeli život i više.

6. Strojevi nož.

MoreINSPIRATION
  • 5 Alati za mjerenje koji su bitni za obradu drveta
  • DIY Alati za obradu drvenih metalnih predmeta
  • 10 alata za suvremenog čovjeka

Ne možete ni zamisliti koliko je koristan nož kit. To će vam pomoći čak i prije nego što se preselite u svoju kuću. Koristite ga za uklanjanje suhe boje s prozora, pločica i poda i, naravno, za širenje kitova, zalijepiti i prskati.

7. kliješta.

Klijenti vam mogu pomoći ne samo kod popravljanja stvari, već i svakodnevnog rada. Kad god ne možete vući ili savijati nešto ili kad imate problema s uklanjanjem nečega sa zida i bilo gdje drugdje, kliješta će to učiniti za vas.

8. Podesivi polumjesec.

To je alat koji se ne koristi uobičajeno kao kliješta ili uslužni nož, ali to vam može olakšati vaš život kada vam je to potrebno. Okrenite vijak kako biste prilagodili veličinu otvora i moći ćete ga postaviti na bilo koju heksagonalnu maticu. Ovo je mjesto gdje bi klijenti bili beskorisni.

9. Remen za žice.

Ako trebate rezati žicu, škare ili nož neće vam pomoći. Zapravo, oni će samo pogoršati stvari. Za to će vam trebati žičar. Ima oštricu za rezanje žice i nekoliko zareza za ocjenu izolacije oko njih.

10. Ljestve.

Kada želite premazati svoju kuću ili zamijeniti žarulju ili kad ćete morati ići na tavan, možete koristiti stolicu ili stolicu, ali nije isto što i imati ljestve. To je puno sigurnije i puno praktičnije.

11. Snaga bušenja.

Snaga bušilice nije nešto što svakodnevno koristite, ali kada ga trebate upotrijebiti i nemate, postaje kompliciran. To čini sve mnogo lakše i zahtijeva manje napora. To je alat koji ćete svakako cijeniti da imate i onu drugu koja je manje spremna, vjerojatno ćete ga morati posuditi.

12. Električni kabel.

Postoji mnogo situacija kada vam je potreban električni kabel. Bez obzira trebate li koristiti vatrootpornu opremu na otvorenom ili ga jednostavno trebate u kući, električni kabel je svakako nešto što bi netko trebao imati u svom domu.