10 žutih žarulja za ovu sezonu

10 žutih žarulja za ovu sezonu
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Sa svijetlim, glasnim bojama trendom ove sezone u modi, to je samo pošteno da ih koristimo iu našim domovima. Neonska boja koja blokira i osvjetljavaju pastele su na snazi ​​na pisti i modnim časopisima, ali što je u našim domovima?

Žuta je jedna od najsjajnijih nijansi duga. I čvrsto vjerujem da će malo žute svakodnevice zadržati neke od najzanimljivijih ljudi od mrštenja. Ono što volim koristiti hladovinu žute boje za svjetiljku je sjaj bez napora. Bez obzira na boju, žuta svjetiljka će poboljšati prirodnu blagu žarulje. U kutu, na bočnom stolu, u vašem kućnom uredu ili u prolazu u hodniku - nema ništa bolje od malo sjaja da biste dobili svoj dan sunčanije oblik.

MoreINSPIRATION
  • Slatka sjenila sjenila od strane DesignTree
  • Nijanse žute: sve o korištenju žute boje u kući dekor
  • Limun žuta svjetiljka za vaš stol

Korištenje žute svjetiljke u crnoj i bijeloj sobi neće oduzeti modernizmu, već ga dodati! To je klasična kombinacija. Korištenje žute svjetiljke u dječjem igralištu doprinijet će samo svjetlini, a dokazano je sjajnije boje kako bi povećale kreativnost i stimulaciju za djecu! I pomoću žute svjetiljke u kombinaciji s nekim od tih drugih proljetnih boja u bez brainer. Ako ga imate, koristite ga. A ako ga pronađete, kupite ga.

Budite pažljivi da ne spojite novu žutu svjetiljku s previše iste boje. Žuta može postati pomalo nadmoćna jer je prilično boja elektrane. To može postati zamoran za oči ili jednostavno suviše oštre. No, ako ga povežete s nijansama koje su više mutne, prostor će lako postati nadahnjujuće područje kuće ili jednostavno upotrijebiti više tonirana žuta boja za stvaranje istog prosvjetljenja bez buke. {Izvori fotografija: 2,4,6, 8,10}.